Saturday, 31 January 2009

Me..

The rule: Use Google Image to search the answers to the questions below.Then you must choose a picture in the first page of results, and post it as your answer. After that tag 7 people.

The Age of Next Birthday

Jangan jeles ekk korang

Place I'd like to travel Tempat nie wajib kena ada dalam senarai idak karang ada yang majuk ngan aku ;)
Sejak duduk sini.. aku duk ingat2 tempat ini.. bilalah nak balik ekkk.. doakan aku selesaikan tanggungjawab aku ekk

A favourite place Best ooo lepak2 sini

A favourite food Terutama kat medan mara TM tu..

A favourite thingBiasalah orang pompuan nie kan ;)

Nickname I had

Special nickname aku nie ;)

Favourite colour Warnanya ok.. bukan tupperware ye ok.. aku bukan pengumpul tegar tupperware tau.. walaupun dah melambak dlm kabinet dapur tu ;)

College major Major aku..

Name of my love tapi kalau korang nak tahu lebih kurang ginilah rupanya ;)

A hobby Membaca jambatan ilmu Ini ari-ari oooo

A Bad Habit
Kadangkala dah terlebih happy.. letih

My Wishlist
Ini semestinya
Buat gini best pe heheheh ;)



Sekian takde nak bagi hutang kat sesiapa

5 comments:

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

.


suka sungguh aku tgk gamba kucing tidur..
berderet bertindan pala..he he he....



.

Tijah Lawa said...

alhamdulillah baiknyer dier!!!

*wah tetibe ckp key ell

Enche' Adykasyah said...

Comel Comel Comel!!!!

::SRISUFI:: said...

salam sis..

alamak...sri gak ada TAG sis tau...buat dah jawab tu...nanti sri nak send email...

bebila masa leh kita YM ye sis..

mashi said...

okay, tunggu orang sana datang visit christchurch. Kalau tak, kira berhutang le no.. ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin