Friday, 23 January 2009

Merah itu..


Merah itu menyala..
Yang merah itu sedap rasanya..


Korang semua tak nak kan.. kan..
Biar aku dan si baby tiger menikmatinya berdua ;)
Cedap dan manisnyaaaa

13 comments:

KAKTINY said...

menjejeh-jejeh air liur aku weh..

chess baby tiger (cam lion jer.. kihkihkih).. ko gak yg dpt duduk tepi mangkuk tu yer..

tapi oklah.. aku tak jeles kat anak rimau tu pasal dia pon takleh makan gak.. so.. seri 1-1 ngan aku kat sini ler.. kahkahkah

kakpah said...

cherry ke apple tu. konpius akak. sungguh meliurkan. dah meleleh dah aiur liur ni ha. petik sendiri ke.!!

iina said...

Tiny

heheheh.. dah abis pun ceri tu wakakah.. selesai.. ada gik 1 pek kat dlm fright aku tgh tggu masa nak buat cheese kek aku.. asyik takde masa jekkkk

Kak Pah

Buah cherry.. kat mesia penah tgk tapi mahal gilos.. terkedu nak makan.. sini pun boleh tahan gak mahal dia tapi boleh lagik ler beli.. sedap kak manis rasanya.. ;)

one love said...

meleleh air liur...

haih.....

i lap baby tiger!
heheheh

ku tak sempurna said...

merah membara....

tapi jgn indah rupa, tapi rasa... hampehhh...

sedap ke?? (kataku sambil mengelap air liur:P)

Tijah Lawa said...

fuyoo...tu kok dip dlm coklat fondue mmg menggige2 badan kesodapan dek eh tu kan???

*sambe cubo membayangkan...

Faisal said...

sedap jek bila baca n3 ko ni.. nanti bawak balik benih, leh tanam kat kg sri cheeding.. :p

p/s: aku dah tanam anggur kat rumah dan berbuah, lagi best... :p

julietchun said...

ko nak wat cheese kek? Nak ltk ceri? Aku tak percaya, aku tak percaya ;P

zany said...

merahnya mak ngahh....menganchammmm

aNIe said...

Iina...buah cherry tu kan...nampak fresh betul....

Semua buah yang bewarna merah memang mengiurkan...

jane said...

salam,


wah...aiyyyyyo! manyak selap la itu celi!!

iina said...

OL

hehehe cober sikit krg payah nak ngelap ye hehehe ;) baby tiger ada music tu ;)

KTS

bahaya tu.. krg si oren tu hilang seri udah ler mahal.. mmg ler sedap dah abis aku makan sekelip mata.. tak ingat sapa2 dah

Tijah

uihh celup dlm coklat fundue uihh ko ye imaginasi cukup tinggi dan hebat.. tapi den makan cenggitu jek pun dah separuh gigil hehehe ;)

Faisal

Bwak benih balik mesia?? leh idup ke?? tanam kek kg aku?? nnti aku test kat sini agak2 hidup jek aku bwk ler balik idak.. tggu aku dtg balik uk baru aku makan buah ceri tu blik.. umah ko ada buah anggur ke?? uihh nie aku kena singgah nie..

Juliet

ko tak caye ke?? tak caye?? takpe ko tunggu aku tayang cheese kek aku tu ;) krg air liur ko lak banjir serumah wakakakah

Zany

hehehe bkn makngah jek merah kak long kakchik kak lang semua lah ;)

kak anie

memang fresh.. abis kak kalau org pakai baju merah?? mengiurkan juga ke hehehehe.. bahaya tu seksis seksas

Jane

memamg cedap loooo.. amat2 cedapnya ;)

Lampu Suluh said...

sedap pulak nampak.. rasa lapar terus..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin