Sunday, 18 January 2009

Jom!!


Apa lagik.. Jom mandi laut ;)
Sebenonya aku nak tayang alas kaki bulu kambing biri-biri aku tu hehehehe

12 comments:

julietchun said...

aku dah tau niat buruk ko tu :D mana bleh mandi laut skang ni, angin kuat weiii, kang tak sempat raya cina,kakakaka.Thaipusam pun dah dkt gak.

Ungku Nor said...

walaaweiihh..
tengok kat blogroll kat KARMA, awk tak hapdet2..
sekali masuk..ha kaauuu!!
tak terlarat nak baca suma entri yg akak dah tertinggal..adeihss

Salam pagi senin Iina..;D

one love said...

ya ALLAH!
bestnya mandi laut!!!!

nak ikuttttttttttt

walaupun motif entry ni nak tunjuk alas kaki tu kan! hahaaahh :p

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

mesti mahal alas kaki biri-biri ni kan, tapi cantek., kalu kat umah akak, baru sejam pakai dah kotor dek kaki anak

iina said...

Juliet

Mana de buruk.. semua cantik2 jek pe.. weii mthaipusam bukan kena mandi laut kan kan.. raya cina pun leh mandi laut pe.. ko jek xnak try.. pe gik kita carik bikini 1 ahak ;)

Kak ungku

yeke tak update.. dah byk n3 dah nie hehehhe.. selamat ari senin kak ;).. den tongah cecoba nak unibersal studio cam akak gak ;)

OL

Jom.. Jom.. ahaks.. sekali sekala menayang leh kan ;)

CB88

Ini buat alas kaki kat meja study.. kekonon nak bg kaki tu panas sikit time2 sejuk tu.. ada kesan gak ler hehehe.. sekeping alas kaki tu kalau convert adalah 53inggit.. mula xnak beli tp sebab tgk original bulu kambing biri2 di salah satu area scotland nie beli gak ler.. ;)

julietchun said...

skang ni ada bikini muslimah apa, cer k pakai dulu pastu baru aku try,kih,kih.

ku tak sempurna said...

hiksssss...

betul ke bulu kambing tu.... lain macam je... (kataku cuba mengganggu gugah ko...)

theconfused said...

hooo.. sangatlah murni niat tersirat tersebut... hahahahha... :)

kakpah said...

alas kaki macamni yang rasa tak nak pijak ni. lawa sangat.

iina said...

Juliet

Aku pun tgh plan2 nak beli satu sebab nak p swimming kat sini.. nak join kelas n nak layan swimming.. so apa lagik kita p ler mandi laut hehehe ;)

KTS

Abis tu bulu apa lak?? takkan bulu kerbau lak ko nie pun..wakakah

TC

Sentiasa dimurnikan dan disejatikan heheheh ;)

Kak Pah

Udah pijak bebyk kali heheheh.. buat bantal peluk jek tak sebab dah nama alas kaki tak tergamak lak hehehehe

kakpiah said...

alas kaki? mana? mana? tak nampak pon??
*sambil totop muker ngan piyok kukos*

iina said...

Piah

Ko tak nampak ke?? yg gitu-gitu ko tak nampak ke? his222 krg ada yg makin nipih ngesot krg hehehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin