Tuesday, 3 February 2009

Ponteng kerana Salji

Kami hanya mampu bertahan selama setengah hari sahaja di Universiti semalam.. desakan hati dan perasaan yang meronta-ronta ketika melihat turunnya salji tanpa henti membuatkan kami tidak bentah duduk tanpa keluar menikmati keindahan alam yang putih di merata-rata..

Apa lagi kami menuju ke Queen Park untuk menikmati pemandangan indah ketika salji turun dengan lebatnya.. Siap main sledge tuh ;)



Aku main sledge.. Jauh tau pergi haluan ku hehehhee ;) Bangga nie bangga..



Buat snow castle tuh ;)



Sambungan aksi berpoya-poya kami ;)

7 comments:

kakpah said...

swonok e main salji. siap main sledge lagi. Nasib baik tak menyungkam hehehe.....

ummul aqeem said...

wah! seronoknya... nak main jugakkk!!!! tlg main tuk kite skali ek..!

julietchun said...

Main sensorang yer. Aku main ujan kat sini, ;D.

ummul aqeem said...

iina..
and datang amik award kat umah kite yek!

one love said...

bestnya!!!

iina said...

Kak Pah

Kak tgklah kaki hehehehe.. eksen nie.. takde ye yungkam doh..

Mummy Aqeem

Snow dah habis dah ari nie.. semlm jek ;)

Juliet

Main ujan ok ler tu ;) mana ko ilg.. main ujan ye seminggu

OL

Best mmg best..

Ungku Nor said...

haihh..bila la sban nak turun salji nih..;p

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin