Saturday, 14 February 2009

Batuk masih bersisa


Batuk dan selsema masih bersisa.. Kahak masih ketara ada di dalam dada dan kerongkong.. Entah bila dapat dikeluarkan semuanya.. Tidak tahulah sampai bila akan terusan di situ.. Mungkin faktor perubahan cuaca.. pendebungaan di udara.. dan kualiti 'debuan' yang semakin meninggi..

Mood aku kini juga terasa berubah sama.. Hati teringin untuk pergi berjalan..

Ku ajak pakwe pergi memancing.. wah.. wah.. lawak seketika pulak rasanya.. Ada ke ikan masa-masa begini.. Sebenarnya alasan untuk aku paksa dia temankan aku berjalan..

Moh kita.. walaupun batuk dan selesema masih ada.. Aku tak peduli.. masa untuk menikmati alam tuhan berdua ;)

Akan aku tuntut belanja istimewa.. bukan kerana hari 'valentine' tapi janjinya kerana Isnin ini hari pertamanya ;)

7 comments:

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

sesekali bermanja manja..waduh...amat menarik bangat...

iina said...

Menarik? apa p mancing ke?? hahahha.. macamlah ada ikan nak timbul time musim sejuk bersalji nie ;) alasan kekonon nak bermanja.. ;)

TOKMA said...

iina demam ke....tokma pun baru baik demam nih...batuk pun masih melekat2 lagi. Semoga iina cepat sembuh yer.

iina said...

Samalah2 kita tokma kan.. musim demam n batuk nie.. sebab perubahan musim dan baru lepas turun salji tebal kat sini.. ;)

lupekanje said...

salam iina,
ralit nengok kucin ngan pompuan tepi ni menari...kener lak dgn 1st song kat playlist ni...heheh
aper2pun, moga cepat sembuh ...dan blh meneruskan aktibiti harian cam biasa...
memancing???....aaarghh...acik kat sini pun da lama tk pi mancing...rasa ndak jer nyorok2 balik jemaktan wawasan ni campak tali joran umpan udang kat tasik tuh..heheh

kakpah said...

ina, sejuk sejuk ni ikan tak beku ke? wakaka. pancing je la ikan kat pasar tu

iina said...

Acik..

Domam dah kobah dah.. tapi batuk ngan selemo ado laei.. tadi den poei kek topi laut.. ado org mancing tau cik sesojuk nie.. acik nyorok balik jematan?? uihh cayolah cik

Kak Pah

Laut takdo beku pun kak.. ado yo ikan.. itu den selalu buek.. bkn takat kek pasar kek dlm tin pun ado ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin