Friday, 20 March 2009

Salam Hujung Minggu


Mee bandung baki semalam dan air nescafe.. Sedap tau!!

Selamat berhujung minggu semua..

Jemput makan ya..


Aku masak kari daging bertulang ..
Boleh buat sarapan dengan roti canai esok pagi

Jom kita pergi piknik hujung minggu nie ;)

9 comments:

kakpah said...

kuah tu cecah dengan roti pun sedap. Weh tak leh jadi ni. Akak nak buat entri masak gak hehe..

iina said...

Kak Pah

Idea yg bagus tuh kak.. leh den tumpang sekaki dan badan sekali yoo

julietchun said...

aku taknak mi bandung, aku nak oder mi jakarta boleh?

ku tak sempurna said...

iina loves chicken.
that's why she always invite-invite chicken....

wakakakakaka...
amacam?? ok dak twisted language aku...


tulang apa yg ko karikan ni weiihhhh??

:P

cibilzsonic said...

salam kak iina, boleh tak bagi email address sebab saya nak tanya serba sikit pasal Glasgow coz I'll be there this coming May untuk buat PhD. For your info, saya kawan Reen Newcastle sebab before ni saya buat MSc kat Newcastle. Nak tanya pasal rumah kat Glasgow.. akak bagi email ek.. cari dalam blog akak tak jumpe la pulak.. ke saya yang tak nampak? hehe.. thanks in advance :)

iina said...

Juliet

Mee Jakarta kena p jakarta sana baru best heheheh.. mee glasgow ada ko nak?? aku baru lepas wat mee goreng nie

KTS

invite-invite chicken.. nehi... aku selalu invite cat jek.. tulang lembu ler.. takkan tulang manusia lak.. ko nie pun ;P

SRISUFI said...

Perrrggghhh

karimu sangat menggoda wahai kakak.
Sri pun g riada esok sambil naik basikal.


mari mari

khairyn said...

cikgu!
nak makan. Lapar!

iina said...

Sri..

Ada lagik sikit nak ke?? elok tuh naik basikal jalan2 ;)

Khairyn

Lapar?? pergi kantin sekolah.. ckp jek guru besar belanja ahakss

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin