Thursday, 26 March 2009

Bual Bicara

Petang tadi kami berkumpul dan berbincang sambil gelak ketawa.. sambil muhasabah diri.. sambil meluah perasaan.. sambil berkongsi rasa..

Seronok hingga ada yang mengelap airmata.. dek ketawa yang tidak berhenti dan juga kala meluah rasa hati..

Apa juga.. sesekali berkumpul begini dan berbincang tentang persoalan hati.. rasa.. perasaan.. kehendak.. kemahuan.. ketegangan.. sokongan.. adalah sesuatu yang seronok dan mampu menjadikan kita muhasabah diri..

Apa lagi ada sesi lukis melukis.. dan cuba teka apa yang aku lukiskan ini.. mengikut emosi yang dinyatakan..

Boleh tafsir?

Ikutlah mana suka ya..
Psttt... aku ada lukis serangga namanya.. 'ulat yang macam belalang' leh nampak??

7 comments:

julietchun said...

btl ke ko yg lukis? ingat anak kwn ko yg lukis, adehhh, payah nak teka.

julietchun said...

gambar luv tu kaler itam ke? Ko mmg BLACK HEART,hahahaha.

kakpah said...

macam keje budak tadika je. Enko pandai ke melukis ni.
Ina, duit tu dah dapat. Tenkiu very much.

Mak Su said...

amboi...patutlah gelak sakan, ada sesi melukis.

ulat macam belalang? aiyo... tak perasan ler yg mana satu.

ku tak sempurna said...

aku pandai tafsir...
meh sini... jgn ko kata salah sudah... nanti aku marah.... ggggggrrrrrrr...


ceritanya,
separuh hati ko meronta2 nak blk mesia... of course sbb nak jumpa aku... muehehehehe

tp separuh lagi ttp nak tggl kat glasgow... sebab musim bunga... of course gak sbb bunga tu sgt cantik dan ia mengingatkan ko pd aku... yg cantik ni...

muehehehehehe

betul kan... betul kan...


tak nmpk pun ulat yg macam belalng :P

iina said...

Juliet

Aku kembali ke zaman budak2 tadika tau.. itu glitter warna purple ler.. tapi standard ahh dah kecewa mestilah black heart

Kak Pah

Hehehehe mmg jadi budak tadika jap.. okay kak ;)

Maksu

Teringat cite si KTS tuh.. si cengkerik.. ada kat kawasan warna hitam tuh.. dibwh bulan purnama hehehe

KTS

:P hanya 5% jek betul tau.. heheheh ada.. krg lukis besar2 krg lukisan aku kena ketuk ngan ko.. tak nak ahh.. ko kan anti ulat macam belalang tuh

kakyong said...

salam ..

sessi apa ni? terapi emo ker!! menarik jugak erkkk... praktikal.. boleh pinjam idea ni...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin