Monday, 30 March 2009

Alhamdullilah

Selesai urusan melayan tetamu istimewa dari tanahair..

3 hari mereka berkampung di Glasgow.. dan akhirnya mereka kini dalam sesi lawatan ke sebelah England pula..

Terima kasih buat semua teman-teman yang memberikan kerjasama sepenuhnya dalam menjayakan lawatan Dato VC- Prof Dato' Aminah dan Pn Khadijah (bendahari UPSI) ke Glasgow ini..
Ada gambar penuh semua pelajar dan penyelia.. tapi belum diterima dari seorang rakan ;)

Insyallah semoga urusan mereka dipermudahkan dan lancar hendaknya.. serta melalui perjalanan pulang ke tanahair dengan selamatnya..

Semoga juga kami pulang dengan membawa kejayaan dan kecemerlangan hendaknya.. Insyallah..

8 comments:

ku tak sempurna said...

mana gmbr aku ni??
aku kan join gak lawatan ni..
dengki la tu... takut aku lg glemer...

muehehehehehe


p/s : rupa2nya komen aku smlm tak masuk... ko nye umah ada problem kot...
hikhikhik

Brahimnyior said...

Seronoknya pengalaman di negara 4 musim.. Kat Malaysia ni, panas lembab jer..... Tapi masih ok...

ANEEZ ALI said...

Rajinnye tok Minah pakai kebaya and baju kurung...tak sejuk ke? very d wanita melayu....huhuhuhuhuh....kiteorg lega sikit dia takde kat Mesia dlm 2 minggu ni....

SRISUFI said...

InsyaAllah, saya doakaan yang terbaik buat akak.

Take care ye akak

julietchun said...

patut aku pun ada tapi telepas flite.

iina said...

KTS

Eleh.. bkn ko mmg xglemer ke.. mana de komen ko.. takde aku dpt pun

Cikgu Ein..

Musim panas skrg nie ya.. di sini dah mula musim bunga ;)

Aneez

oooo.. korg happy sakan ya.. report krg.. ;)

Sri

Insyallah aminn

Juliet

ko nie asyik tgl flight jek.. bila nk smpai ye

mashi said...

Na, citer sikit le dalam email.... apa2 yang havoc ..

iina said...

Mashi..

Aku pun tak tau nak cite apa ler.. cam biasa jek.. pasal extension tuh dia dah bg clear statement yang dia faham keadaan itu.. Insyallah jika dipermudahkan extend tuh ada harapan.. (kita doakan semuanya berjalan lancar).. nnti2 aku email.. skrg nie kepala otak aku berserabut giler.. aku ada date line nk siapkan system n tools aku.. nk mula menulis lagik.. ahh rasa cam tak cukup tangan jek.. ;) but insyallah.. kita pasti boleh ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin