Saturday, 15 November 2008

Tag dari Tiny

Untuk memenuhi hasrat si Tiny tu maka aku jawab ler tag dia..





Link dari si Tiny yang punyalah panjang:

abang long, achik-lupakanje, ady,Akak (Kak Pah), aliff, Dr.Shah, dugongsenyum, en. bear, kak sepi, kaklong (m), kakpiah, kaksridiah, kamar, maksu, masy, reen, Ros, rudy bluehikari, tokma, ungku nor, Wafa, jowopinter, ladylikeme, Liyana, maklang, mamaranggie (iera), sastri, si ahmoi cute, abahnajwa, cikgooden, shifu67, iina

Rules

Ini cara-cara atau peraturan dia :-

1) snap work station anda.
2) then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
3) iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
4) tengok contoh yang dibuat nih...
5) begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...
6) sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
7) kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...
8) tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa..

Siapa yang aku nak tag..

Sesiapalah yang rajin.. aku rasa ler orang yang aku bakal tag (kalau aku letak nama ler) tu sure terlebih rajin.. maka dengan itu aku batalkan jelah hasrat aku tag korang ekk.. mesti korang semua melompat sonok kan.. kann.. kan hehhehe

2 comments:

KAKTINY said...

tenkius tenkius tenkius.. time kasih sudi jawab tag..

nengok kan gambar bertampalan di dinding.. tingat lak zaman skolah ngan kat U dulu..

esok2 kalau aku ter'pi' UK.. aku buat balik kot style tuh.. hehehhe

iina said...

tiny..

hehehhe.. biasalah dah rupa study kan.. dari aku tgk dinding depan mata aku tu kosong baik aku letak gambar2 atau benda-benda yang aku leh baca.. n naikkan semangat aku..

uihh dah nak ter'pi uk nie.. teruskan usaha ye hehhehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin