Wednesday, 19 November 2008

Sahabat Selamanya

Aku terima email yang mengandungi kata-kata indah tentang persahabatan daripada seorang sahabat..

Thanks for the email..

Dengan setulus hati ini, aku hadiahkan kata-kata indah ini khusus buat semua sahabatku yang sering mengunjungi blog ini, buat semua yang tersenarai namanya dalam blog ini dan buat semua sahabat baikku dimana juga anda berada..

I also dedicate this lovely words to this special friend.. I know that you're facing mixed up feeling.. sadness in life and all the bitterness that you have to go thru just because you love your friends..

Be happy and always remember that (Quote from Dr Tuah in his book : Buat sampai jadi)

"Airmata untuk kekasih, untuk sedih dan untuk pedih. Tentu lebih berharga air mata tatkala gembira, berjaya dan ternama. "






11 comments:

Ungku Nor said...

Airmata untuk Tuhan..

Salam pagi khamis ina!!

mashi said...

yes my dear Ina... I also do care for you...

you're one of my best friends I ever had.

julietchun said...

Kat aku gak ke? Tq.

KAKTINY said...

kenapa tetiba aku rasa cam nak nangis yek?.. hiihihi

aku yang perasan jer kot kan kan kan... kehkehkeh...

aku amik print dan tampal kat opis semua ni tau..

(huuhuuuuu... kalauler tiket ke UK tu semurah fare KL-Penang... MMG AKU DAH BOOKING DAH!!.. takpun... dh sampai dah kat ko.. huhuhu)

iina said...

kak ungku..

ya airmata utk tuhan lebih bermakna dan bahgia

mashi

Thanks and you always be my good friends.. take care yourself k

Juliet

Aku bagi untuk ko juga.. ;)

Tiny

well you deserve tu have good friends and sometimes we need to face bad friends as well.. it's life..

hehehhe dulu ada ura2 airasia nak smpi london tapi tak sampai2 lagik.. Insyallah mana tau ada rezeki.. smpi juga ko kan ;)

ku tak sempurna said...

suka kata2 yg last tu... bila di translate jd cam ni...

sedarlah tiada manusia yang SEMPURNA...
aku tak SEMPURNA... kau tak SEMPURNA...

hehehehehehehe... ku tak SEMPURNA

badakbiru said...

I wish i have one too...but, Alhamdulillah...I have friend too..

KAK LONG said...

mana dapat kata2 hikmah ni semua...nak download kat mana eh?

iina said...

KTS

amboi mentang2 nama ko disebut banyak kali ye.. hehehe ku tak sempurna jua.. hanya Allah yang paling sempurna dan Maha Esa

Badakbiru

Dik.. adik sentiasa ada kawan.. Insyallah

Kak long

Download? tak sure.. but dapat nie pun dari kawan yang forward email nie..

iina said...

kak long..

cuba cari thru google image.. searching keywords friendship or friends Insyallah jumpa lah nanti leh save as je photo tu..

azza_irah said...

erkk..baru pasan..azza amik n tempek ek,,,

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin