Thursday, 13 November 2008

Apa dalam laci?

Apa dalam laci study aku kat CIS????


Nak tau ke???


Tak nak?


Naklah tauuuu...


Angguklah kepala... angguklah..


Pesal angguk sikit je..


Angguk ler kuat-kuat sikit.. malu-malu kucing lak..


Sini kucing takde tau.. nak malu kucing tak boleh..


Nak tau ke??? jawab ler..


Alahh.. tak nak tau ke?


Nak tau ler.. leh kan.. kan..


Kada-kada ke?? Saje ler kada-kada (ngada).. Bukan dapat selalu..


Oklah.. nak tau apa dalam laci aku???


Jeng.. Jeng..


Tadaaaa...


Ini dia...






................








..........








......









Penuhkan laci aku... Stok makanan aku time lapar dan bila terasa nak mengunyah..




Ada lagik dalam laci bawahnya.. stok lagik..



Sapa-sapa nak, meh ler singgah bilik aku.. buat-buatlah macam bilik orang lain ye..



Ini laci sebelahnya.. segala kertas-kertas artikel dan journal yang aku baca..


Oh ya kata doktor..

Lepas makan mesti gosok gigi.. supaya gigi kuat dan sihat


Laci di bawahnya pula??



Yang pasti ini wajib ada dalam laci aku..


Sejadah..


"Solat itu Tiang Agama"






Oh ya.. semalam aku beli headphone baru..


Sajelah nak tayang...








!"£$%^&*()- Aduhhhhai aku buat entri pasal makanan lagik.. camna nie... Help me please... ;)

12 comments:

chinta said...

curi2 masa dtg blog nieh...dah lama tak jenguk rumah glasgow..mcm mana research? okeh? mine, pening ler..bila rasa dah dekat tapi sebnarnye masih jauh..

stok makan tu mcm study desk masa dok asrama dulu..heheh...skrg nieh, takde pon stok makan kat ofis...dah tak reti..lapo pegi kedai or bukak bekal..atau balik rumah terus dan makan..hehehehe

iina said...

chinta..

Research?? ohh cam biasa pening2 juga nie.. cam tak biasa semua orang pening selagi tak habis tu pening takkan hilang..

Stok makanan wajib terutama minuman panas.. akak kan keje pagi.. so balik keje terus p uni.. sebab tu kena standby food lagipun bekal bawak gak.. tapi yg dalam laci tu memg standby ye stok.. kot2 terasa nk ngunyah sama :)

azza_irah said...

aduiii iina..
penuh makanan..hehee..
smbil keje smbil ngunyah ekk..

iina said...

azza

hehehhe stok ler namanya tulah nak wat camna dah keje ngadap pc.. mulut pun ngunyah sama ler kan :)

shafa said...

1st class la laci tue...teringin gak nak buat mcm tue. Senang kl xsempat nak p mkn, kita blh buka laci jer.

aNIe said...

Alamak...stok dlm laci atas tu menggoda betul lah...rasa nak mintak je sikit...heheheh

iina said...

shafa..

hehehe buat jangan tak buat. lepas tu sure ramai yang suka singgah meja u nanti..

kak anie..

mintak banyak pun boleh no hal ye kak.. singgah ler jangan ler memalu

Abahnajwa said...

Iinaaa...

hahahaha..dah macam mini ASDA dah abah tengok..kikikiki..

Datang Liverpool yek..Kak Ainon dah tak sabar nak jumpa..ada gerai MSC nanti kat situ..promote kat kawan2 yek..

iina said...

abah..

hehehe.. leh buka mini shop kalau buat business ada utg ke? hehehe..

Insyallah nanti kita jumpa.. sure saya promote gerai kak ain ye.. uihh promote abis2an yelah ;)

akuatik said...

aku pun ada stok..mengunyah je kejenya hahhaha

iina said...

bersamalah kita mengupdate stok mtok makanan. Almaklum jelahkan nk mkn buka laci je

KAK LONG said...

wah nampaknya dari aspek ni kita memang sangat kontra. Saya tak makan junk food. Tapi kalau orang bagi ambik jer...nama sendiri nak beli untuk kunyah-kunyah memang takla.........

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin