Thursday, 23 July 2009

La-gon Suthanya


Selamat balik ke Tanah Besar Siam aka Thailand tengahari ini (macam ler ko faham baca tulisan bahasa melayu nie ahaks)

Jangan lupa balik ke Glasgow semula..

Aku takkan merinduimu dan tak cemburu pun.. (reserve psychology nie)

Lao jer gun

Alahai.. semalam dia dah sibuk cerita pasal makanan..
Padthai.. fried rice.. tomyam kung.. durian.. rambutan.. papaya..manggis..
Adeihhh...
Jaga diri bebaik okay ;)

Hadiah teddybear tuh pemberiannya sempena hari lahir yang lepas...
Jadilah buat tamparan manja time dia takde nie.. hehehehe

Oh ya.. plan nak ikut dia terpaksa kensel ler..
KTS.. takde rezeki utk ko ler..
Tapi ko boleh jek tunggu kat stesen tuh kot-kot ada pakwe hensem turun nanti.. ahakss..

Aku terima text terakhir dari dia semasa sedang menunggu di boarding gate, pukul 1.10 petang tadi
"Hello, now I'm waiting at the gate. So excited! Don't miss me too much. I will eat for u all. Enjoy dancing and singing with kanako ;)"

Saje ler tuh kan.. Dancing and singing?? Ya.. ya.. Masa untuk berkaraoke ;)


4 comments:

faqir said...

elok dancing nnt roboh rumah...elok2 singing nnt hujan mencurah-curah....ahaksss

iina said...

Faqir

Umah sini semua keras2 takde roboh de.. ujan pun idak ler lebat cam kek mesia tuh.. lgpun itu ler peluang nak mandi ujan kan ;)

ku tak sempurna said...

cis!!! smpi hati ko punah dan hancurkan harapan aku...
.
.
.
.
.

tapi ok gak cdgn ko tu kan... esok aku nak gi tunggu kat stesen... hihihi... nak pakai baju mana ek?? warna apa yg sesuai...

puh.. puh... harap2 ada pakwe hensem, kaya, pemurah, baik hati yg turun dr keretapi tu dan terpikat dgn aku...


hahahaha


.
.


errr... dia kaya tau walaupun naik keretapi... dia sesaje nak cuba naik keretapi sbb tak pernah naik... hihihi reverse psychology gak ni... hihihi

iina said...

KTS

woit.. takpe itu nama dia belanja berhemah wakakakah.. mana tau syarikat ketapi tuh dia yg punya ahaks leh ko naik train percuma seumur hidup.. lain tahun ler plan ok.. ye ye kalau btul hensem kaya murah hati.. jgn lupa balas budi aku tau ahaks

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin