Thursday, 2 April 2009

Coklat Syurga???

Ingin rasa bagai di syurga??

Coklat Syurga.. Terjemahannya ;)

Heaven Chocolate Hazelnut Creme

Antara coklat kegemaranku waktu menjelangnya 'Easter' minggu hadapan.

Waktu ini coklat mudah diperolehi dengan harga yang murah dalam pelbagai bentuk dan rasa.

Nak ke???

Ini namanya soalan cari pasal ahakss....

7 comments:

julietchun said...

tetibe aku rasa nak asah parang yg dah lama tak guna.

ku tak sempurna said...

memang ko cari pasal.... :P

aku nak... 254 kotak tau...

kakpah said...

woi..woi..soalan cepumas betul lah.
Cokolat is mai feveret.. muah..,muah..

jane said...

salam puan,

nak jugak. sekotak aje. heaven!!

puan nak tanya sikit,
encik noordin tu belajar dimana sekarang ? ketua jabatan PAKK dulu tu!! last saya di sana, dia sambung belajar. tapi, x tau dimana....

iina said...

Juliet

Takkan nak makan coklat ko nak potong pakai parang kot.. leh tolong asah pisau n kapak kat umah aku sekali.. pedang.. psitol senapang pun ada wakakakah

KTS

Takat 254 takde hal.. bkn 1 billion pun wakakakakah

Kak Pah

hehehehe tau akak yo fav.. nak ke kak.. tggu den balik mesia soklah yo

Jane

sekotak ok jek.. dia study di uni sama ngan saya.. just department lain n kampus lain.. ;)

aNIe said...

Iina...akak nak...!!!...tapi nak yang ada inti...kalau yang plain aje tak minat...

iina said...

Kak Anie

Kak yg itu mmg ada intinya ;) m=nama pun heaven mmg sedap ler kak ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin