Tuesday, 7 April 2009

Kecederaan

Aku kecederaan..

Apa yang cedera??

Diri??

Badan??

Hati??

Perasaan??

Jiwa??

Rasa??

Emosi??

Mood??

Sejak sabtu pelbagai urusan hadir mengisi ruang masa..

Ahad pula.. cedera parah lagi tatkala melihat ini semua..



Maka aku tercedera sama dengan ini



Isnin pula.. cedera lagi menemani sahabat jauh yang berkunjung ke sini



Apa yang cedera??

Ini antara yang mencederakan diri aku beberapa hari yang lepas..

Korang agak-agak sendiri ler..

Aku memang cedera kini.. masih belum kritikal lagi.. cuma badan dan emosi sedikit tercedera.. letih.. penat.. mengantuk.. moody.. sibuk giler.. dan hujung minggu ini aku bakal tercedera lagi.. cuti 4 hari yeah... ;)

Rindu gak korang ngan aku ya.. hehehehehe ;)

9 comments:

Tijah said...

aku pun cedera...
dan aku rela dicederai...

wakakakaa...

iina said...

Tijah

Kek mano tuh cedero?? Takpe sok den leh cederakan ko bebyk.. ko rela kan ;)

aNIe said...

Hati yang tercedera ke? Kerana tak dpt nak bershopping sama...takpe...at least selamat duit...atau pun..poket iina yang tercedera...terkoyak...terabak? Heheheh...

iina said...

Kak Anie

Cam tetau jek akak nie.. ayat terakhir itu sungguh tepat sekali hehehe ;)

kakpah said...

akak memang suka dicederakan. hehe.. baru-baru ni jusco ado buek sale giler-giler.

julietchun said...

sapalah yg sanggup mencederakan hati rindu ko yer,kekeke.

iina said...

Kak Pah

Mesti tahap kecederaan akak parah.. tapi masih stabil hehehehe.. ;) kat sini pun tgh winter sale nk let go brg2 masa winter n masuk spring collection

Juliet

Sapa ekk?? bukan ko ke salah sorg tuh

julietchun said...

kekekeke

lupekanje said...

acik pun cedera mlm tdi....dan cederanya parah..
separah dilanggar lori treller gak...pas ni acik akan pastikan acik tkkan dicederakan lagi....huhu

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin