Thursday, 9 October 2008

Sorry ekk

Entah kenapa aku rasa bersalah lak sejak mood aku tunggang langgang pasal cuti dan nak balik nie.. terutama bagi rakan-rakan blogger yang rajin tinggal komen.. kalau ada komen aku yang terkasar bahasa tu... minta maaf ekk.. sebab memang emosi sikit 2 hari ini.. sebenonya ngada-ngada majuk dengan pakwe den.. sebab dia buat dekkk je.. awek dia yang kena fikir and settle semua..

Tapi bila fikir-fikir semula.. kenal dia pun bukan baru sehari dua.. dah 20 tahun.. tapi kenal rapat adalah dekat 10 tahun.. so bila renung balik.. dah tahu sangat inilah perangai dia.. tapi bila timbal balik pulak.. ada juga benda lain yang dia take care pulak.. yang mana kalau aku tak sempat nak settle.. dia rajin juga hulur tangan nak tolong.. so.. renung-renung balik dengan mata yang tak sepet nie.. fikir dalam-dalam.. ada keseimbangan.. cuma kadangkala aku tidak dapat lari dengan rasa dan perasaan terutama time tengah tensionn.. kena pula asyik kena tanya soalan yang sama.. selagi tak selesai tu.. kalau duk tanya je.. memang angin sat..

Di bulan syawal yang mulia nie.. aku pun nak ambil kesempatan untuk mohon maaf pada semua rakan-rakan.. terutama

Cikgooden.. kot terasa hati ke dengan komen teman ari tu.. risau juga temankan..

Julietchun.. ko yang sentiasa rajin bagi komen kat blog aku.. thanks banyak-banyak.. rajin-rajin ler komen lagi.. aku tunggu nak p beraya rumah ko.. hehehe sediakan duit raya tau..

Adykasyah.. may the force be with you gak.. akak kena teruskan apa yang patut dik..

AbahNajwa.. jangan lupa janji kita nak lepak sama masa winter nanti k.. insyallah nanti boleh menikmati udara sekitar scotland nie..

Zany.. thanks sebab sentiasa bagi kata semangat ye

Badakbiru.. adik pun jangan tensen-tensen sangat k.. relaks and cool always

AzzaIrah.. teruskan dengan mood purple dan bermain dengan warna moga dapat menceriakan hari yang suram dan mendung..

Akak.. Thanks sebab singgah selalu ke blog saya.. kuih raya tinggal serdak2 je kak.. masa raya aritu geng-geng semua habiskan kuih raya tu.. licin balang kuih raya saya.. ;)

Kak Anie.. tulah mood berubah-ubah.. lagi mood lepas raya nie cam slow down je sikit kan..

Maaf zahir dan batin ye..

7 comments:

Akak said...

Salam Iina...

Nape sedih2 nie???

Selamat Hari Raya, akak singgah nie nak makan kuih raya, ada lagi ke???

Enche' Adykasyah said...

Maaf zahir dan bloggertin..

azza_irah said...

alhamdulillah..
minda yg waras mengatasi kekusutan emosi yg terlampau..
pokok pangkalnya hati kita kan..mgkin dia kurang itu ini..tapi kita tak tahu yg dia adalah anugerah terbaik buat kita ..kita bertuah kerana melengkapi hidup dia..sebab itu Tuhan jodohkan kita utk menemani dia di sepanjang hayat ini..

mood purple dah abih..skrg mood warna warni..ehehe

julietchun said...

Assalamualaikum!
Dgn ini,sy,Julietchun, menerima permohonan maaf sedari dan sgt berbesar hati kerana komen2 sy yang tak berape membina tu rupenya mendpt perhatian dr srg bakal Dr, time kasih.Hepi,hepi,ko dah ceria.

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

iina..wey.Tadak hal la.





cuma, hang ni banyak beno tapi tapinya...Aku yg follow blog hang ni pun terikut tensyen macam hang..apaarraa.

aNIe said...

Salam Iina...

Seminggu akak tak melayari internet...maklumlah beraya di Melaka...jadi hari ni baru dpt melawat blog kengkawan...

Harap2 mood Iina dah okay...biasalah kita manusia sentiasa diselubungi berbagai perasaan...yang adakalanya membuat kita sendiri tak senang dengan apa yang terjadi...

iina said...

akak> tensen sat dgn benda-benda yang nak kena settle.. sedih idak ler.. kuih raya dah licin kak.. xsempat sorok habis

ady> uihh istilah baru ekk bloggertin.. canggih tu

azza> tak kira ler warna warni.. yg penting ceria.. jgn pakai tudung oren.. baju ijau.. kain merah.. itu dah lain kes ye

juliet> tumpg hepi gak ke hehehe takpe nnti leh tumpang nangis sekali ekk

cikgu> ehh tensen pun leh kena tempias ke.. oklah tu tensen beramai-ramai.. ok gak tu..

kak anie> alhamdullilah dah ok sikit.. harap yg lain dpt settle jugalah insyallah

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin