Tuesday, 14 August 2007

ke London

Minggu lepas ke london.. tak lama hanya sekadar 3 hari dan 2 malam.. kebetulan pakwe ambil cuti panjang.. dan dia ajak berjalan ke london.. patut stay sehingga ahad.. tapi.. terpaksa balik semula ke glasgow kerana ada rombongan ke stoke dan perjumpaan dengan MSD dari London..

Seronok juga berjalan di sekitar london.. sampai pakwe tak larat dah nak berjalan lagi.. seronok sebab sampai pukul 11 malam pun kedai2 belum tutup lagi.. betul-betul seperti suasana di KL.. aku stay di Berjaya Eden Park Hotel di Bayswater.. seronok kawasan situ.. banyak kedai-kedai halal.. souvenier.. ada shopping mall.. dekat dengan tube bayswater dan queensway..






2 comments:

Mashi said...

posing sakan ko na... ingatkan aku sorang aje.. Nape makin berisi ni..isk.... sebab pindah ke rumah baru ke ni ?

iina said...

amboi22.. biasa ler badan aku dah imune xnak turun2.. aku plan nak p gim nie.. dah ada kawan ajak p.. tengoklah kalau rajin..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin