Friday, 10 October 2008

Another open house for Eid

It's another open house to celebrate Eid.. It's been arrange and plan by my hubby.. just for those who already miss out the 1st and 2nd open house that we have done last week.. Just that this time I can relax a bit because he totally take over and organise almost everything.. from buying the stuff.. and boiling some dishes so that it's will be easier for me to cook tomorrow..

Well this time around probably will be some friends coming over.. and hope we will enjoy it as well and spend time to chit chat about what happening in life..

To whoever read this blog and especially this entry.. if you're free then just pop in to my house for the open house.. Just that if your are happen to be around glasgow.. or probably those that I knew staying nearby like in Edinburgh.. stirling or where ever near by to Glasgow.. well if you have the time and not going anywhere.. please feel free to come..

Hope to see you tomorrow.. whoever that I don't sms or text (mostly because I don't have your number).. if you happen to read this entry.. please come for the open house.. from 12.30 -5pm saturday 11 October 2008

Happy Eid Mubarak..

p/s Sorry ekk aku tengah kemaruk nak speaking glasgow sat.. hehehe.. testing 123.. english aku yang sungguh broken itu.. Jemputlah datang rumah.. pada sapa-sapa yang tak tahu nak kemana tu.. yang dah datang nak datang lagik pun boleh takde masalah pun.. yang jauh kat mesia tu.. buat-buatlah datang ekk.. datang virtual pun xpe ;)

16 comments:

akuatik said...

ok2..kali ni aku datang :)

iina said...

akuatik..

ko datang je bawak geng..ok.. jumpa ko esok

julietchun said...

aku ingat slh msk blog tadi.Aku datang,aku datang.

azza_irah said...

iina@yahoo.com ya..

middaygeo said...

kita pegi raya sana tahun depan yer booking siap2 tahun ni..hehehe meriah org sana sampai open house byk kali..best yer

TokMa said...

flight dah takder seat untuk tokma, sorilah tak dapat datang...selamat enjoy ngan kengkawan ehhhh.

KAK LONG said...

belum pegi mana2 open house dan tak bercadang buat open house, tapi sesiapa nak datang ke rumah beraya sangat-sangatlah dialu-alukan. Mood exam tengah menjalar

Enche' Adykasyah said...

Gday Iina, I also want to speak broken Manglish lah..

U make open house?? U want to go but cannot lah..

I am far far here.. U far far there.

But consider come la, in the blog also consider come.

Wah penat nak memikior how to broke my English..

Anyway, enjoy the open house and don't forget to post some snaps in your blog. Just to get the feeling of Glasgow's open house..

Cheers..

iina said...

juliet> saje ler aku nk speaking sat.. takde pun aku tunggu sampai malam pe ;)

azza> betul ler tu dah

midday> ok aku reserve utk ko.. datang tau

tokma> takpe raya haji ada lagi pe kan kan.. leh book seat awal2 nie

kak long> all the best.. good luck dengan exam.. tapi boleh p beraya kot walaupun sekejap.. paling tidak pun rumah si tiny tu

ady> alah akak bz ler layan tetamu.. gmbr takde sangat.. dah 3 kali open house gambar asyik xsempat nak ambik je

cappuccino said...

iina..bile nk mai raya sini wey..org sheffield dok tunggu org glasgow ne...meriah sakan sini wey...cepat2..slagi stok masih ada hehhehe..

azza_irah said...

dah anto emel...dapat ke idak..

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

aku ingat nak datang belah malam la...belah siang kau mesti sebok kan...ha ha ha.

iina said...

rusdi> tak sempat ler rasanya sebab sini weekend je mesti ada openhouse.. pastu abg nordin pun tgh sibuk nk review 1st year.. pastu aku lak nak balik mesia.. aku dtg dekat2 nak xmas krg ler kot leh? raya juga tu kan

azza> takde pun azza.. htr balik kot

cikgu> malam teman takde ler.. pergi beraya..

akuatik said...

ye tima kasih ler. sedap paru tu :)

azza_irah said...

nnti kita try send lain..

iina said...

akuatik> sama-sama ;)

azza> takde pun email ye? muskil lak nie

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin