Sunday, 10 August 2008

Kunjungan rakan

Seronok dan teruja.. itulah yang dapat aku nyatakan dengan kunjungan rakan dari tempat kerja yang sama di Malaysia UPSI.. Lama juga tidak berjumpa dan berbual-bual dengan mereka..

Lepas ini bakal ada kunjungan balas dan ada cadangan untuk mewujudkan group email untuk UPSI di UK.. aku setuju sangat dengan cadangan berkenaan sekurang-kurangnya kita dapat berkunjung bersama-sama.. dan tahu perkembangan masing-masing di sini.. nak datang ke daerah dan tempat masing-masing juga mudah sebab ada rakan yang sama.. berjumpa di sini .. balik malaysia jumpa juga lagikan.. lagi menambahkan hubungan semasa kita..



2 orang jurugambar profesional hehehee ;)




Berkumpul sebelum mengucapkan selamat tinggal.. Insyallah jumpa lagi kan :)

Insyallah lepas ini bolehlah kita berjalan-jalan.. banyak tempat nak kena singgah nie.. Birmingham, Bradford, Sheffield, Southampton .. ini antara yang wajib ler-sebab sama fakulti dan sahabat baik kan ;) .. kalau ada rakan-rakan blog nak ajak datang pun boleh juga kan

Insyallaah.. akan sampai juga nantikan..

p/s Lokasi pengambaran.. rumah Abg Nordin & Kak Zarina (Jemputan sarapan pagi)

9 comments:

Akak said...

Salam Iina...

Seronokkan terima tetamu...

Ramainya, meriah..

iina said...

akak.. seronok bila jumpa kawan lama.. seronok bersembang dan tanya khabar

duniaku disini said...

salam kak iina,

oo,cik pah g umh kak iina rupanya...sure sonok mkn kek lapis ni.hehe

iina said...

dia tak bawak kek lapis ler.. kena p umah dia baru dapat makan ;)

julietchun said...

Wah!wah!ada tetamu rupanya.Hilang pnt bila dpt jumpa kekawan yek.

zany said...

salam, meriahnya bila ramai berkumpulkan. Tapi mesti letih, apa pun be happy, always.

iina said...

julietchun> hilang sekejap.. pastu rasa penat sebab memasak dr pg smpi petang ;)

zany> letih memasak ye.. tapi tetap seronok lihat diorg makan :)

raihan hassan @ rusdi nasir yussof said...

hehhehe best gak gathering camne kan..boleh kepoh2 gossip2 hehheh..nanti jgn lupe beraya kt sheffield nanti..

iina said...

rusdi hehhee.. kalau raya kat sheffield aku nak request makan best2 lak.. mood raya kan ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin