Sunday, 3 August 2008

BBQ



Semalam hari yang indah.. cuaca begitu panas and selesa.. namun terasa sedikit sejuk kerana berdiri di tepi tasik..



Seronok kerana dapat makan sepuas-puasnya.. banyak juga lebihan makanan dan dinikmati bersama semua rakan yang datang..



Ramai juga keluarga yang datang menyertai bbq komuniti Govanhill / Pollokshields



Satu permulaan yang baik.. dan hari yang baik.. menikmatinya bersama rakan-rakan..


Habis juga perapan ayam tandori aku dan Jas semalam.. hehehe.. seronok tengok semua pakat-pakat makan bersama keluarga dan rakan-rakan..

8 comments:

julietchun said...

Aku jeles,aku jeles,sumer gi piknik nih.

viruspadu said...

lapar la pulak jadinya :p

ceria jer nampak semuanya

TokMa said...

Salam iina,
Bestnya dapat berkumpul sesekalikan!..gamaknya iina yang paling happy sebab gambar2 sume citer yang happy2 je...chinta ada sekali ke?..!

iina said...

julietchun> jgn jeles hehehe..

viruspadu> ceria dan seronok semuanya.. lapo ke.. kena plan ler wat bbq nie

tokma> salam.. semua sama2 happy.. chinta takde sebab dia warga ediburgh.. tak masuk korem.. hehhe

chinta said...

iina,
wah4x...edinburgh takde bbq pon bila panas nie!! kami buat awal2 summer dulu kat drummond safari park..

ha ha..tokma, sy tak masuk korum uwaaaaa

iina said...

plan ler wat bbq.. time2 nie ler.. nie ada 2 lagik bbq yang nak kena p.. hehehe puas ler berbbq summer nie

zany said...

salam iina, apa khabar? bestnya bbq. Kita ada jengah kejap2 tapi busy sangat nak update blog, banyak kes nak tackle sebelum kursus minggu depan. Bubur jagung kat entry bawah tu pun nampak sedap. nyum, nyum. Have a nice day!

iina said...

zany patut ler senyap bz rupanya.. take your time.. banyak kes ke? wahh leh minta nasihat undang2 leh.. ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin