Thursday, 4 June 2009

Salam Hari Lahir


Buat Suami Tersayang

Selamat hari lahir buatmu..

Moga Allah panjangkan usiamu..

Murahkan rezekimu

Panjangkan jodoh kita hingga ke akhir hayat kita..

Hadiah tahun nie.. tetap ada walaupun sederhana sahaja..
(Dah offer nak belikan jam tak nak pulak hehehe.. jimat kos... tapi hadiah untuk ina tetap kena ada.. tak boleh tidak tau)

Selamat hari lahir buat abang tercinta..
Apapun.. Ina tetap muda dari abang ;)

Semoga hari-hari kita akan kekal bahagia.. tenang.. gembira dan sentiasa bergurau senda bergelak ketawa hendaknya.. Insyallah
Jangan lupa belanja lunch/dinner tau

6 comments:

yginsaf4 said...

bestnyerr jalan jalannns akak iina tewww.. salamms

ku tak sempurna said...

selamat ulang tahun, sayaaaa...
errrrkkk.. tak berani nak habiskan ayat tu..

kang tak pasal2 ko bagi aku kek pisang 5 biji.. tak sanggup aku... kalori tu..

wakakakaka..
.
.
.
.
.
.
.
.

buat abang itu...

selamat ulang tahun... yg ke berapa??

** teeeettttt **

.
.
.
.
.
.
.

buat kakak itu,

apapun, aku tetap muda dari ko tau...

** teeeettttt **





psstt.. aku tau apa hadiah ko nak bagi... krim anti-ageing kan?? hahahaha

hahahaha...

julietchun said...

Untuk ABANG,
-Selamat Hari Lahir-

Moga kekal bahagia keakhir hayat.

Ehhh, silap panggil ABANG plak, Na, ampun,ampun. Sebenarnya nak tulis Abang, suami IIna,kekekeke.

dyana said...

hahahaha... happy birthday utk seseorg yg pernah TERBERKENALAN jugak. mesti ko ingat sapa tu kan, ina.
ko bz ke? lama gile x chatting kat YM.aku antar offline msg pun, ko x respon.
aku jarang online mlm2.malas!hehehe.. kecuali ada permintaan dari ko ke, kwn2 kat UK ke.
btw, syoknya dh sampai ke manchester! jeles la aku wei. x tau ni ada rezeki sampai ke dak ni. jgn sampai tua, aku kena tunggu dh ler. karang kempunan!
anyway, selamat study. go go go beb! u can do it. muahs.

iina said...

en me

jaln-jalan sambil makan mmg best ;)

KTS

aku mmg xnak bagi kek pisang tuh kat ko pun.. baik bagi org lain yang lebih memerlukan.. bg ko buang karen jek..

ko muda?? budak comot mmglah terlebih muda..

pakwe aku sentiasa muda.. smpi skrg ramai yg xleh teka umur dia semua ingat 20an.. kiranya ko silap perhitungan ler..

krim anti ageing tuh takpelah ko simpan jelah.. nnti satu hari ko pun perlukan krim tuh.. aku kira sedekah jelah kek ko wakakakah

Juliet

amboi2.. nak kena backhand nie... ko nie abg jogging ko nak.. abg hensem bersilat tomoi ko nak.. sepupu aku pun ko nak.. usahawan pun ko nak.. adeihh.. cover2 line sikit ekkk..

Yana

aku biasa ler ym aku tuh ada jek offline.. time ko msg aku xmasuk lagik.. kalau masuk pun ada benda lain nak buat kdg2 dh ptg sikit baru dpt nk check.. lgpun standard ler bz tuh.. ko nie.. p ler htr sms kat dia.. wakakakah.. mana tau kan.. cecepat smbg study tuh.. barulah nnti ko rasa lak keserabutan kepala cam aku nie hehehehe

kakpah said...

Hepi besdei la kat pakwe awwak tu. Pegi makan-makan spesel ke..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin