Saturday, 27 November 2010

Salji Pertama Winter Sonata 2010

Salji pertama di musim sejuk 2010
Queens Park, Glasgow
-27 Nov 2010-

(Tengahari Sabtu)

Sejak pukul 11 malam tadi..
Kepingan salji turun dengan lebatnya..
Hari ini..
Seluruh bumi Glasgow..
Diselimuti salju putih bersih..

11 comments:

kakpah said...

cantik nyer.....
akak rasa baru lagi ko cerita pasal salji. dah salji lagi?...
kojap e maso bojalan.

fatt said...

it's snow!! dalam paling byk2 musim, aku suka musim winter sbb bleh makan snow, buat snowman, snow fight..ah rindunya waktu tu <3!

iina said...

Kak Pah

Salji terawal utk musim sejuk nie.. selalunya bln 12 pun blum tentu nmpk byg hehehe.. thn nie diorg predict sbow pjg cam thn lepas.. MMg kejap kak masa berlalu dah 4 thn tgk 4 musim nie ;)

Fatt

Snow kalau baru turun best ler... kalau dah 2 3 minggu.. beku berais ler jln raya paling aku tak suka.. tadi balik dr park.. bape kali aku nak tergolek jatuh dah.. kena p cari kasut boot ler lepas nie.. takleh pakai dah kasut yg sedia ada nie.. ;)

fa10 said...

sejuk2 pun sanggup nak main juga...

kak Erna said...

iina..cantiknya..dapat tengok gambar dah seronok..tima kasih iina..
tahan jugak ye..iina dengan kesejukan..jaga diri..semoga tidak dapat demam dan selesema

Cikgooden said...

lawa.....tak tahu nak cakap apa ah..

iina said...

Fa

Masih salji semlm jek.. hari nie tak larat sebab salji turun dr pg tak henti2.. tebal rasa lebih 3 inci dah.. kluar kjp p openhouse keta sangkut xleh jln sebab licin.. phobia trus

Kak Erna

Semalam.. lepas p jln2 ambik gbr terus rasa nak demam.. hari nie bdn pun dah rasa semcm jek nie ;)

Cikgu Den

Ckplah MasyaAllah... cantiknya ;)

BUNGA said...

salam ziarah...
tebalnya salji disana.. kami kat sini nipis jer.. tp sejuknyaaaaaa x terkata :)

iina said...

Bunga

MMg tebal.. semlm salji turun dr pg smpi ptg.. akan ada lagi salji turun mggu nie dan seterusnya ;)

Ku Tak Sempurna said...

sampai ke sini terasa kesejukannya

;D

iina said...

KTS

Sejuk2 nie makan donut mmg best hahaha ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin