Monday, 15 November 2010

Salam Aidiladha

Ketupat ayaman tangan mak..
Malam Raya Aidilfitri 2010


Walau dimana anda berada..
Walau jarak ribuan batu memisahkan kita..
Walau kemana juga kita berkelana..
Walau berapa lama jua waktu yang membezakan kita..

Salam Aidiladha buat semua..
Semoga hari-hari mendatang kan terus ceria..
Kemaafan dihulur dengan seikhlas rasa..
Semoga kita sentiasa dalam Rahmat-Nya..


Rendang daging dah siap masak..
Permintaan pakwe tercinta..
Bila masak rendang nie..
Teringat kawan baik aku di ChristChurch NZ..
Dia cukup suka rendang nie..

Aidiladha di Glasgow di sambut pada hari esok : Selasa
Buat rakan di tanahair.. Salam Aidiladha..
Aku beraya dulu ye..


12 comments:

badakbiru said...

Salam Aidil Adha kak.....
Bestnya rendang daging tu..nak sket..?hehe
sy blom add YM akak lg,tak berkesempatan. Di office YM kene block.Balik keje, terus tido..
Thn ni sy juga beraya di perantauan seorg diri..uwaaa....cemana nak gembira ni...:( ( sob sob sob)

KAKTINY said...

salam idul adha..

aku pon nk gak rindu rendang daging, kari kembing, sup tulang ko..

dengan syarat.. ko kena masak kt aku dulu laa...

(asyik aku dengar and tgk org je makan masakan ko.. AKU TERINGIN JUGAK WEIH!!.. huhuhu.. hihihi).

iina said...

BB

Dik.. takpe pengalaman.. jgn sedih2 ok.. takpe nnti ada masa add akak ok ;) Salam Aidiladha ye.. nak mkn rendang kenalah dtg sini hehehe ;)

Tiny

Hahahaha... ohh itu projek akan datang bila aku balik mesia ;) InsyAllah.. balik raya hati2 di jalan raya ok ;)

anjang said...

he he syoknya dapat raya dulu...apapun selamt hari raya aidil adha....

julietchun said...

buat open house jgn lupa jemput beb,hahahahaha

fa10 said...

selamat hr raya...

Uncle Lee said...

Hello Iina, selamat hari raya aidil fitri to you and all at home. Sedap best tu your rendang daging. Ada ketupa too.
Love them, miss them. Have a great day, Lee.

iina said...

Anjang

Selamat berhari raya ye ;)

Juliet

Aku buat openhouse sabtu nie.. meh dtg tolong aku masak

Fa

Selamat hari raya ye.. mehlah dtg umah akak sabtu nie akak buat openhouse

Uncle Lee

I buat ketupat segera only.. the rendang daging still lit bit in the kitchen.. Thanks yeah and have a nice weekend ;)

fa10 said...

kak...
saya tak dpt dtg rumah akak sabtu ni sbb EMSA ada buat jamuan raya...
next time maybe... nnt nak renew visa ye.. hehe

iina said...

Fa

Takpe.. maybe lain kali kan ;)

Mashi said...

Na...betul sangat2... hari raya tempohari, aku makan rendang kawan2 masak...tapi tak sebest yang hang masak. Insyaallah, tahun depan, aku beraya kat umah hang no. Nanti aku listkan apa lagi yang aku nak makan... termasuk le ayam KFC hang. :)

Selamat hari raya jugak.

iina said...

Mashi

Patut ler masa aku duk masak ingat ko jek.. ko seru2 nama aku ye hahaha.. Insyallah.. nanti aku masak rendang utk ko.. weekend nie pun ada sorg kwn aku duk request aku masak rendang gak nie hahaha.. u take care ok.. mn selagi larat.. xyah diet2.. will look forward for the jan baby.. Amin..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin