Monday, 8 November 2010

Laluan ke Istana..



-Royal Mile, Edinburgh-
30 October 2010

Laluan berbatu berbukit menuju ke Istana Edinburgh..
Jalan ini adalah jalan asal ratusan tahun dulu..
Bayangkan kereta berkuda dan pejalan kaki melewati jalan ini ketika hendak ke istana itu..


Di pintu masuk Edinburgh Castle..
Bersama Abg Zali sekeluarga (Abah Najwa)
Tiny.. Sila jeles ok ;)


Aku dah masuk ke sini 3 kali..
2 percuma dan sekali berbayar..

8 comments:

kakpah said...

kakpah pun nak jeles gak.

Mak Su said...

jalan cenggitu kalu lari2 takut terjatuh tersembam, sakit gaks tu....

KAKTINY said...

YA!!!.. BAAAIIIKKK...

AKU MEMANG 1000% JELES YG AMAT WOKEH!!!..

dah le hari tu korang 'layur' sup tulang ngan baham kuih raya aku kat umah ko dgn penih beriya nya!!..

INI, KO LETAK GAMBAR JENJALAN SELUSURI JALAN ISTANA NI WEIH??!!..

MMG AKU JELES.. YG AMAAAAAT JELES OKEH..

(nanti korang balik sini, kita ronda-ronda kt Jalan Istana KL dan makan ikan bakar kt belakang istana, Jalan Bellamy tu nak.. kehkehkeh).

kak Erna said...

iina..boleh masuk tengok kat dalam ke..kalau boleh..letak gambar ye..teringin nak tengok..
iina..tiny tak boleh buat apa2 .kalau dia jeles pun..jauh..he he..

Ku Tak Sempurna said...

oh.... istana yg dah lama kutinggalkan ni

.
.


errr.. lenkali sebut nama aku... kompem masuk free


.
.

:D

iina said...

Kak Pah

Sila jeles kak

Mak su

MMg kena jln elok2 sebab batu2 dia bosa bonar ;)

Tiny

Wakakakakah.. terima kasih kerana jeles hahahaha.. Takpe kira kitaorg ingat gak kat ko pe.. duk ngunyah kuih raya duk sebut2 nama ko tau.. InsyAllah.. nnti aku balik kita roger n out mkn2 k ;)

Kak Erna

Ada gbr2nya nnti saya upload buat entri ye kak ;)

KTS

Kalau sebut 10kali pun aku rasa gerenti kena byr gak.. ;)

kaka no said...

salam perkenalan,akak ni kiranya follower iina dlm diam la,lama x lama da 6bln tp tak sangka lak iina add link naninu tQvm,teruja/terkezut akaakk...tau...yg heran cam ner iina leh tau ye...boleh bg jawapan,coz akak ni bukan pndai ict ni,ibarat da umur nk dekat kertu ni bru nk belajor..huhuhu

iina said...

kaka no

Saya dapat trace dari Feedjit traffic saya.. tgk ada link dr blog u ke sini.. so I masuk link tuh tgk u add nama blog I dlm list U.. tuh yg I add.. hehehe thanks ye ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin