Wednesday, 26 August 2009

Basah!!



Cukuplah gambar menjadi bukti..
Basah.. lencun..
Tiba-tiba aku rasa aku terlebih cute bila lencun tadi..

24 comments:

arapink said...

lencun lah cun kak iina...kekeke..
bukan selalu ;-)

iina said...

Ara

heheheh.. mmg cun gile akak tadik.. wakakah.. hanyut dibawa air ujan hehehe

AFITI said...

salam..saya ada tinggalkan pesanan di komen..entri Gunung dan Lautan...ada lapang Cik baca ya..

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

ujan itu rahmat...bila lencun laaaaaaaaaaaaaaagi rahmat..ahakkss!

iina said...

Afiti..

Ehem.. ehem.. panggil saya puan.. cik nie cam muda sangat pulak hehehe ;) pergi ke link ini.. ikut step by step dia utk besarkan gmbr http://www.bloggertricks.com/2009/06/hack-how-to-post-larger-hq-images-in.html

Cikgooden

Tau dah.. yg rahmat itu apa dia.. cucuk mata karang terus hilang nikmat :P

DaliaLiyana said...

aik?? puji diri sendri nmpak?? hehhe..
papepun jaga diri sbb kalau kena ujan leh demam...

iina said...

Dalia

sapa gik yg nak tolong puji kalau idak diri sendiri.. demam? emm sini nak taknak kenalah harung ujan.. dah kebal kot kena ujan ari2 nie hehehe

Tijah said...

misti ko feeling cam belakon pilem mohabbatein kan kak?

iina said...

Jah

Yolah bkn takat mohabbatein.. kuch2 hota hai.. hetti merri satie.. semuolah.. masa tuh mmg perasan cun habis ler.. org nengok pun senyum2 jek..

.tunfrida. said...

Salaam Ramadhan, Iina.
Salaam Ukhuwwahfillah juga. beraya di Glasgow tahun ni?

AFITI said...

ahaks..!Terima kasih puan..Ingt masih Cik..hihiii..kalo x..nk rekemenkan dgn abg sy..oh..encik kepada puan..sy mnta maaf ats gurauan..kihkih..apapun..trima kasih yer..bila blik Mlysia..a.k.tjg malim..

AFITI said...

owh puan..bukan nk besarkan gmbr..tapi layout ni..nnti puan masuk kt http://hargai.blogspot.com
and compare ngn page puan ni..XXL..sy nak besarkan tarak reti..uhhuhuu..sob..sob

kakpah said...

Ekau buek apo sampai loncun ina. Kau poi trojun lam kolam ko kik..kik..

lupekanje said...

puan iina...errrr....kenaper ? tejatuh kat lopak keh? sampai leh lencun cun melecun tuh?

julietchun said...

jgn plak ko buat2 lupa minum air ujan yg ngalir kat pipi tuh,hehehehe.

psttttt: mintak add buleh? nak bagi duit raya :D

DUN Behrang 2020 said...

Tak sengaja lencun ke saja dah lama tak mandi ujan...

aNIe said...

Alah...takde pulak gambar orang cun yang lecun tu...hehehe...

Kat sini dah mula hujan waktu petang...

iina said...

Tunfrida

Salam ukhuwah juga.. seperti biasa beraya di glasgow seperti 2 thn lepas ;)

Afiti

nanti saya tgk2kan.. sbb skrg nie ada benda lain nak kena settlekan dulu.. benda tuh tukar kat coding jek.. p carik dia ye height n width jek

Kak Pah

Kolam yg terjun kat den kot.. hehehe hujan lebat ler kak semlm.. basah lencun.. udah ler pakai jaket ujan separuh bdn jek.. gigil sejuk nahan hujan semlm

Acik

Hujan ler cik.. lopak bosa mano ado kek sini.. semlm mmg lebat btul ujan.. basah abih

Juliet

Uih.. mana leh pencemaran air tuh.. krg lain lak jadiknya.. add mana ko nak nie? umah ke email aku?

Dun

skrg nie dah musim ujan ari2.. cuaca dah xmenentu skrg.. 1 ari leh ada 4 musim.. unpredictable

Kak Anie

hehehe xsanggup rasanya menayangkan kebasahan dan kelencunan saya.. hehehe seram sejuk nak tgk ;)

faqir said...

kak...ko ekau kono tangkap basah ni...tangkap basah lencuns gilerss...suko ekau yo main hujan..dah besau2 bru dapek main hujan..kocik2 mak tak kasik ke...ehheheehee

eiza in the house.. said...

salam akak,

selamat menyambut ramadan al-muabarak..dan selamat berpuasa..cmner puasa kat sana seronok tak..lama dah tak masuk sini..rindu..=)

julietchun said...

umah la, ko jgn tekejut tetibe di pagi raya aku bagi salam,kakakkaka.

iina said...

Faqir

uih maso akak kocik2 marin.. pueh dah main ujan.. siap mandi shower kek topi umah shower original dr atap zink hehehe.. sini ari2 ujan.. nak tak nak kono gak mandi ujan.. abis dah ari2 akak ko p jln kaki poei uni.. konolah mandi ujan..

eiza..

Alhamdullilah.. puasa thn nie meriah seperti biasa.. skrg dah start buka pose kat umah kekwn.. dah mula ada jemputan sejak 1st day pose lagik.. mlm nie pun ada jemput lgik ;)

Juliet

ko nak pos kad raya ke bg email ko nti aku bg alamat umah aku ;)

iina said...

Afiti

template style yg u guna tuh adalah jenis 'minima' manakala yg saya guna adalah streth denim light. So kat situ dia ye coding dah lain.. boleh nak adjust but u kena study coding dlm edit html u..

u try guna template tuh dan tgk how it's look like ok ;)

AFITI said...

owh..tq..gitu upanya...igtkan ubah kt lain..tq banyak2...dh adjust..sy suka y wide..sng nk bc..trima kasih puan..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin