Wednesday, 12 August 2009

Aku..


Adakalanya kesejukan waktu ini..
Mampu membangkitkan kerinduan..
Pada taburan indah salji putih bersih..
Ku tulis nama atas salji lewat detik nan lalu ;)

12 comments:

arapink said...

nanti kak iina tulis nama "arapink" lak kat salji ek...

nak pi sana tgk salji jauh sgt...dpt gambar pon jadilah...

hehehhe

kakpiah said...

baru jer aku nak rekues kak..
skalik arapink dah rekues..
pekata lepas ko tulis nama beliau atas salji,
ko tulis lak nama aku kak..
peh tu tlg email yer..
hahaha!!! nak jugakkk!!!

KAKTINY said...

teringin nak main salji ngan ko kat sana.. apakah mungkin????....

julietchun said...

aku tak tahan sejuk, kalo tidak buleh terbang ke sana hilangkan rindu ko,hehehehe.

faqir said...

kak, leh tak ko tlg amik salji tu taruk sirap jagung kacang susu nenas apo laei laaa..ko buek ais kacang yo

jane said...

salam,


sedapnya aiskrim asamboi....nak posa dah ni, dah abis ganti ?

iina said...

Ara

Insyallah.. kena tggu thn depan thn nie ye snow dah selesai ;)

Wos..

Insyallah.. kot ado salji tuh kang akak tulih ler namo ko

Tiny

ko kena dtg ler sini.. thn depan aku leh bwk ko main gunung kita p main ski :)

Juliet

Rugi ler.. agaknya ko sesuai duk tempat panas jek kot

Faqir

byk ler ko ye abc.. kot2 ko teringin nar tuh.. ko poei yo boli kek tepeng tuh ahh.. jgn ngegado yo

Jane

Insyallah.. saya sdg ganti puasa dah 2 mggu nie saya berpuasa.. ;)

kak wos said...

kak, aper email address ko kak..
aku tataw la kak.. aku belek2 blog ko tp tak jumpa lak...

satu lg.. aim sowi! aku nk wished hepi belated besday kak!!
maklomler.. aku dah lama tak masok sini.. semlm marathon baca blog ko...
semoga hidop ko sentiasa di rahmati Allah.. amin :)

ku tak sempurna said...

kesejukan membangkitkan kerinduan??

errr... aku plak klu sejuk teringat kat makanan... sedapnya pisang goreng... (kat sana ada ke :P)
sedapnya donut... donut.. donut... oh... rindunya...

hihihihi...

DUN Behrang 2020 said...

nak gak tgk nama aku ditulis atas salji tu...nak rekues gak...tu la...tulis lagi...kan dh ramai yg rekuesss..

iina said...

Wos..

akak ye email sama nama ngan nama akak kat sini ler tambah @yahoo.com jek ;)Toce2.. nnti hadiah pun ko belated gak tau.. akak balik mesia ko standby tau

KTS

Donut kat sini berganda sedap dari mesia punya.. takat big apple tuh aku dah seli sedozen masa pergi london ari tuh wakakakah.. donut sini lebih lembut sebab kaedah pembuatan dia berbeza dengan cara kita kat mesia ;)

Dun

Ambik nombor.. wakakakah.. mana yg request tuh aku ingat... insyallah bila salji turun nanti aku tuliskan ;)

arapink said...

yang pasti ara yang 1st request kan kak iina? hahahha...

ara tunggu tahun depan...insyaAllah kalo umur panjang ;-)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin