Tuesday, 8 September 2009

Raya?

Banyak sungguh perkataan yang berkaitan dengan raya..

Bunga raya..

Jalan raya..

Lebuh raya..

Balai raya..

Amanah raya..

Kaya raya..

Pudu raya..

Bandaraya..

Masjid raya..

Hantu raya.. eeee.. tatutnya..

Merdeka raya..

Hari raya..


Baju raya..

Tudung raya

Mercun raya..

Meriam raya..

Kuih raya..

Duit raya..

Kad raya..

Aku tak nak benda lain..

Aku nak 3 benda yang terakhir tuh jek..

Ingat tau.. Pesanan istimewa nie ;)

Mungkinkah akan ada kad raya istimewa tahun ini??
Atau mungkinkah aku sudah dilupakan??


12 comments:

kakpah said...

PASARAYA tompek kau nak nyoping barang2 nak beraya keh..keh..

ekau dah tak layak lagi nak dapek duit rayo. Toksah borangan lah....

DUN Behrang 2020 said...

kad rayo dlm proses cetak...kuih rayo den pun bolom boli lagi ni hah...nak tunggu malam rayo...separuh hargo...duit rayo...kono beratur kek belakang sekali la...

arapink said...

specialnya entry kak iina nih..ara suka..ara suka...ahahha

ara nak yang no 2 last tu...heheh..tapi mmg takde org nak bagi...yang last tu ara leh anto kat kak iina tapi nnt sampai raya haji lak..huhuhu...

tapi one day ara akan hantar gak utk kak iina kat sana :-)

kak wos said...

hehehe..
ko bebetoi eksaited nak raya dah ni kak!!!

aNIe said...

Iina...hehehe...nak jugak duit raya ke? Dah expired kot...hehehhe

ku tak sempurna said...

JUALAN RAYA!!

hehehehe... best wooooo...

errr.. ko nak duit raya eh???? sesuai ke??

hihihi

KELUARGA HASHIM-CHIK said...

tunnggguuuuuuuuuuuu!!!!!!.... hihihihihihihi....

faqir said...

kak ekau kono kasik duit rayo kek adikmu ini pada rayo thn ni..jgn lupo yo kak....ehhehehe

julietchun said...

aku hanya bagi duit raya kat rg yg poser penuh je,hahaha.

mintak alamat rumah, nak anta meriam raya,kekekek.

iina said...

Kak Pah

Pasaraya tompek shopping special.. alah kak.. sedokah tuh dapek pahalo lobih kak ;)

Dun

Beratur? aku ok jek.. janji dapek duit raya hehehe

Ara

hehehe.. hantar ara.. jgn ko sogan2.. hantar kad raya betul tau yg elektronik xnak.. leh akak buek gantung kek umah ;)

Wos

ko tak excited ke? kalau tak.. apa kata ko sedekah yo kuih raya.. duit raya.. baju raya.. tudung raya tuh semua kek akak ko nie.. hehehe ;)

Kak Anie

expired pun.. leh buat extend lagik kak.. dijamin halal hehehe ;)

KTS

aku dalam apa jua situasi sentiasa sesuaikan diri wakakakah..

klurgaHashim

Betul nie.. jgn tunggu2 takde lak

Faqir

Duit raya utk ko sentiasa ada dik.. akak byk duit sen2 kek umah.. duit sweden.. duit lira turki pun ado byk lobih nak ko?

Juliet

aku pose penuh pe.. takkan ko xcaye kot.. weihh bukan aku dah bg alamat rumah aku ke?? dah alang2 ko nk htr meriam tuh baik ko htr mercun sekali.. termasuk ler 3 yg terakhir tuh kan kan ;)

Faisal said...

aku rasa a ina, raye kat glasgow tu memang tak best kan.. kalau kat mesia ni buleh jugak makan nasik himpit, lontong ke, lemang ngan rendang ayam yg fresh baru lepas masak tu ke.. kan kan kan..

iina said...

Faisal

ciss ini saje nak membakar hati aku nampaknya ye.. takpe.. aku ok jek sebab aku ada peluang 4 5 thn jek raya kat perantauan.. sebelum nie dah 30 thn raya kat mesia kan kan kan.. so oklah tuh ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin