Thursday, 7 February 2008

1st Year Annual Review

Pagi tadi sementara menunggu lif ke tingkat 11 di bangunan cis.. aku terserempak dengan George.. katanya dia ada news berkenaan dengan annual review aku.. so selepas aku letakkan barang di bilik.. aku terus rush ke bilik george..

Kemungkinan besar annual review aku akan dibuat pada penghujung bulan 2 ini.. tarikh cadangan pada 29 februari.. aku perlu buat sedikit presentation didepan supervisor aku.. george dan John serta seorang lagi reviewer dari department cis yang belum ku ketahui siapa..

Nampaknya mulai esok aku perlu detailkan lagi proposal aku.. sebab tadi aku dah dapat sedikit maklumat yang perlu aku masukkan untuk review berkenaan.. harapnya semua berjalan lancar.. dan jika masa mengizinkan aku plan nak balik malaysia maybe dalam bulan 3 atau 4 nanti selepas review.. tengoklah.. semua itu hanya perancangan.. keputusan seterusnya akan aku putuskan selepas review itu nanti..

Baguslah sekurangnya penantian aku untuk annual review aku dah tahu bila.. hanya perlu sediakan apa yang perlu.. report dah ada.. just kena siapkan dan detailkan sahaja yang hendak dilakukan.. cuma aku perlu sediakan questionnaire.. jika dapat balik aku plan nak buat pilot study.. at least di sebuah sekolah .... aku balik tak lama.. 3 minggu je kot.. sebab balik pun semata sebab nak settlekan pilot study.. dan settlekan hal keluarga aku.. pakwe.. entahlah.. balik ikut aku ke idak.. sebab keje dia susah sikit nak cuti.. maklumlah 3 tempat keje.. jenuh nak minta cuti..

seronoknya dengar kawan-kawan nak balik mesia.. rusdi.. shima.. mmm semua pakat balik mesia bulan 2 3 nie.. aku insyallah menyusul kemudian.. lepas tu hujung tahun nie balik lagi... hehhehe cam dekat je uk dan malaysia.. tapi target aku hujung tahun nie aku nak bawak mak dan ayah aku datang sini.. boleh bawak berjalan.. insyallah.. moga allah beri rezeki lebih untuk aku.. dapatlah aku simpan duit sikit untuk bawak mak dan ayah aku.. aminn

1 comment:

yyg said...

Teruskan berusaha mama, kuatkan azam,Hari2 ceria & bersemgt.Yyg doakan semoga tuhan mudahkan laluan mama disana, murah rezeki serta sihatkan badan.amin.. amin ya rabbillaminn

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin