Wednesday, 22 December 2010

Until when-when..

Berkawan biar seribu..
Berkasih biar satu..
Bercinta pada yang satu

'Abang dah buat keputusan.. 
No more love.. 
Forever and ever.. 
until when when'
-Dialog arwahyarham Loloq dari filem 'Zombie Kampung Pisang'-
Lawak giler cite nie ;))


Picture means a million words..
I will love all of you..
until when-when..
;)

Sila ambik Tag nama korang ok..
Masa meronda ambik gambar kat 'Queens Park' semalam
Teringat nak tulis nama korang atas salji nie
Nak original file.. Sila email I ok ;)








Sorry ye mana tulisan tak cantik tuh..
Minta maaf ye..
Jenuh nak cari ruang kosong nak tulis nama nie
Sebab semuanya penuh dengan tapak kasut..


Mana yang namanya tak ditulis..
Sila request..
Kot teringat boleh aku tuliskan lagi 
InsyAllah ;)


P/s Aku tukar lagi header blog nie.. Salji penuh memutih di Queens Park lagi!!

18 comments:

Acik Mano said...

alangkah bagus kalu acik dapt tulis nama kawan2 acik cam tu gak... alalala.. touching la plak kalu nama acik d tulis cam tu ...

kak Erna said...

salam iina..terima kasih..nanti akak ambil ye..terima kasih ..masuk senarai nama akak ni..

julietchun said...

apsal aku rasa nama aku ko tulis cantik sgt tuh? :P

arapink said...

Ya Allah...terharunya arapink. TQ so much kak iina....

tak tau nak ckp apa bila tgk entry ni...suker sgt2....

TQ again kak iina...luv u ;-)

(senyum lebor sampai telinga...ahaha)

Norazrine Tahar said...

bestnya salji...

lupekanje said...

iina buekkan acik snowman...pehtu tulis namo acik kat snowman tu..bulih tk? *request bia lelebih.

iina said...

Acik mano

Nak ke acik?? kalau terlalu lagik kek snow.. InsyAllah ada masa buek kan yo..

Kak Erna

Nanti saya email file ye.. yg dlm blog nie saya dah compress imej ye ;)

Arapink

Sebab teringat ko request akak pun xsampai hati xbuatkan.. dah alang2 buek semua yg teringat hehehe.. yur welcome dear

Norazrine

Salji mmg best.. yg xbest sejuk...

Acik

Acik nak snowman ko?? buek masa nie belum laei den buek snowman.. takpo krg ado maso den buek yo.. nnti den tulis namo acik InsyAllah.. xleh janji krg takut esok salji cair lak ;)

iina said...

Juliet

Yelah seiringlah dengan nama ko yang chun tuh.. kenalah tulis lelawa sikit ;)

absolutely emy said...

wahh.. bestnyer dapat tulis nama atas salji yang putih bersih.. terasa suci je.. (-_-)y

iina said...

Emy

Itu saje2 sebab nak bg badan panas sikit sambil exercise badan dengan membongkok2 dan mengerakkan jari jemari hehehe ;)

peah @ peps said...

wahh..tag yg sangat creative...bestnyer main snow...

Challenges of a Working Mommy

kakpah said...

bololah akak datang sini. sori la lambek sampai. Tongah poning ni kojo banyak amek hahaha..
anyway, tenkiu.. akak ambek yo.
(err.. nak kono baya yuran ko ni hehehe..)

marinahunny said...

subhanallah cantiknye header..best nye kalu ada kat sana ;)

KAKTINY said...

iina sayaaaannnggg...
aku memang sayaaangggg hang sangat sangat sangat...

nama aku di atas sekali sangat santek tak terpijak dek mana2 kasut lagik.. kehkehkeh...

aku nak amik jadi wall paper... hihihi...

tq darling.. tq sooo much..

really appreciate the thot and the luv.. muahsss..

aNIe said...

Yeayyy!!!... ada nama atas snow..

Akak suka!!

Thank you dear... love you...muah3!!!

Ku Tak Sempurna said...

aku maafkan tulisan ko yg semulajadi tak cantik tu. aku paham


hahahaha

tenkiu.

iina said...

Peah

Tak larat main snow.. sejuk giler hehe ;)

Kak Pah

Free yo.. takdo yuran2 de.. cuti sekolah pun bz ke kak?? opp... lupolak cuti tadika hehehe ;)

Tiny

Yur welcome dear.. sila buat wall paper ok ;)

Kak Anie

Yur welcome kak.. enjoy ye

KTS

Hahaha tulisan xcantik xpe.. org ye sentiasa cantik apa muahahaha... sila jeles ;)

iina said...

Marina

InsyAllah mana tau ada rezeki kan ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin