Sunday, 20 December 2009

Salji Penghujung 2009

Salji turun lagi minggu ini..

Di penghujung bulan Disember 2009..

Indah dan mempersonakan..





Aku tukar photo header lagi..

Salji kini ada dimana-mana ;)

Rakaman gambar pada hari Ahad..
Pukul 10.45 pagi (20 December 2009)
Taman Permaisuri, Glasgow


14 comments:

Lady of Leisure said...

cantiknya.. i like all the pics...!!
rindu nak pegang salji lagi.. thanks sbb share gambar2 kat sini.. boleh la i menjamu mata..
:)
nak tunggu ke swiss lama lagi..

anjang said...

seronok agaknya dapat berguling atas salji ni.

iina said...

Lady

Tgh penuh putih kat bawah rumah tuh.. Tahun nie jek rasanya lebih 4 kali snow sejak awal thn lg.. cuma kali nie dapat rasa snow waktu winter.. selalunya snow masa spring.. maybe thn nie diorg dpt white xmas kot ;)

Anjang

Memang seronok.. dah puas berguling2 dah dulu.. hari ini jek takde nak berguling2 ;)

zany said...

gambar semua cantik, mesti kamera canggih.
teringin nak main snow tapi saya ni terrrrsangatlah tak tahan sejuk.

arapink said...

cantiknya gambar2 ni...rasa mcm ada salji depan mata...rasa puas :-)

faqir said...

umah aku kt kampung pun pagi2 penuh salji kak ...hehehee...ko tak buat ais kacang ke kak..sonang je tu...

badakbiru said...

kak,
beshnye...!
bile ler agaknya sy nak merasa pegang and main salji nieh..
dok berangan je dr dulu...huhuh

KAKTINY said...

bile la aku nk merasa main salji kat taman permaisuri, glasgow tuh hah.. hihihi..

asyik dok main batu kat taman TASIK permaisuri, cheras jeeerrr... kehkehkeh...

iina said...

Zany

Taklah kamera saya canon digital biasa jek.. bkn slr atau dlr pun.. tapi dah cukup ok utk saya ;)

Ara

Hehehe itu memang akak ye style ambik gmbr.. baru nmpk realitik skit ;)

Faqir

kalau penuh kabus tuh akak caye ler.. abc? takde ye.. baik akak layan cappucino panas lagik best

BB

kalau p mineswonderland kat serdang tuh akak rasa ada salji hehehe.. salji buatan.. salji original kena travel oversea ler ;)

Tiny

Hahaha.. oklah tuh taman permaisuri gak tuh.. salji kena tggu ko dtg sini jumpa aku ler ;)

aNIe said...

iina...cantiknya gambar2 yang iina ambil...teringin sungguh nak menyentuh salji yang dingin tu...

en_me said...

sonoknyerrr salju tewww..

DUN Behrang 2020 said...

Tiba2 ingat ais kacang...huuhuhu...salji ada di mana2...uwaaaaaaaaaaaa!

julietchun said...

jgn lupa pakai jaket tebal ye,jaga diri bebaik :P

iina said...

Kak Anie..

Rasanya slaji nie kekal sampai xmas nanti.. dapat ler diorg raya white xmas thn nie.. skrg nie waktu saya tgh taip komen nie salji tengah turun dengan lebat lagi.. memang best tgh salji turun tapi tak best bila sejuk kat luar yang melampau semua dah bwh takat beku skrg nie..

en_me

Mmg sonok tgk.. sejuknya yang tak sonok.. :)

Dun

ABC?? hahaha tak teringin langsung.. minuman sejuk waktu ini tak laku.. sebab kat luar lagik sejuk dari air sejuk hehehe ;) Layan cappucino panas lagik best

Juliet

Sentiasa berjaket.. kat umah pun aku pakai baju panas dan stokin.. takleh tahan sejuk giler skrg nie

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin