Wednesday, 2 December 2009

Berempat lebih baik..


Andai waktu begini sentiasa dilalui setiap hari..
Pastinya gelak ketawa takkan habis kedengaran nadanya..

"When true friends meet in adverse hour;
'Tis like a sunbeam through a shower.
A watery way an instant seen,
The darkly closing clouds between."

- Sir Walter Scott

Game, Kanako, Aku dan Suthanya..
30 November 2009-Princess Garden Edinburgh


17 comments:

kak wos said...

apa lak berempat kak?
aku ada jer.. cecelah dedaunan yg berguguran itu..
cer ko tengok bebetoi...
muehehe...

KAKTINY said...

aah kan ros.. kita duduk sebelah-sebelah dok intai iina kan kan kan.. (sempat gak aku nk interframe diri.. kehkehkeh)

ku tak sempurna said...

tambah aku sorang lagi... baru cun..

.
.
berlima lebih baik...

hihihi




psssttt... lawanya gambar daun2 gugur tu... aku sdg membygkan yg daun2 itu adalah duit... hahaha

Evi LoLyta said...

salam ziarah

julietchun said...

aku yg ambik gambar korang berempat tu,ehehehehe.

aku tgk jaket ko sikit punya tebal ni dah rupa toto,kekekeke.

iina said...

Wos

Hahaha.. pesal aku tk nmpk ko intai aku ahhh.. mesti ko jadik invisible nie kan

Tiny

Ekeleh.. ko pun sama ngan si wos.. amboi cam ada komplot jek nie..

KTS

Hahaha..ko ada??? aku rasa cam tak nampak jek kat situ ari tuh.. guguran duit?? wakakakah.. klu betul aku rasa dah lama licin gondol rumput tuh

Evi

Salam ziarah ;)

Juliet

Ko tukang ambik gmbr?? hahaha yg tukg ambik gmbr tuh lelaki scottish.. bila lak ko tukar jantina nie wakakakah.. jaket mahal tuh tau.. time winter nie.. jaket tuh yg panaskan aku tau.. siap naik gunung main salji ngan jaket tuh hehehe

arapink said...

ha ah..kalo ara ada baru lagi cantik pic ni kak iina...mekar setaman...muahahaha

tapi gambar ni memang cantik :-)

arapink said...

jap...baru terperasan...

lawa lah beg kak iina tu? berkenan sungguh...huhuhu

ada jual kat sini tak? ahaks...

iina said...

Ara

Hehehe.. akak tau akak memang lawa wakakakakah.. gelak perasan nie.. (faqir klu ko baca nie sila jeles).

Hehehe beg tuh brand jeep.. lama dah akak beli warna merah pink simbol bunga raya.. harga mesia dlm RM50 masa akak beli.. xtau ler kot ada lgik terjumpa.. kat mesia kena carik ler.. akak xsure ada ke idak ;)

aNIe said...

Oohh!! iina...inilah kawan2 yang selalu iina ceritakan tu ye...yang paling akak ingat ialah suthanya...baru dpt tgk wajah dia...ehehhe

iina said...

Kak Anie

Suthanya tuh mmg glemer sebab dah kira cam bestfren saya.. kanako tuh sorg lagik kwn sebilik.. dia tak byk ckp sebab english dia limited sikit hehehe.. game kawan serumah kanako.. n kawan senegara Suthanya.. so kira saya leh masuk sama diorg tuh ler ;)

anjang said...

wah klasiknya gambar ni, seoalah-olah aku yang ada di bawah pokok. bukan atas pokok ya

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

mmm..empat..cukup kuota.....yg lain takleh masuk interframe dah..

iina said...

Anjang

heheheh.. kalau atas pokok tuh cite lain ;)

Cikgooden

hehehe mmg cukuplah 4.. kusi kat train duduk pun cukup2 jek hehehe ;)

faqir said...

"Hehehe.. akak tau akak memang lawa wakakakakah.. gelak perasan nie.. (faqir klu ko baca nie sila jeles). "

muaahahahahahhahahuahuuahuhaua tergolak guling2 aku kak...aa aahh laa mmg cantik bebotoi ahahahahahahaa<--gelak jahats ahakss

arapink said...

kak iina,
tau lah ara ni pantang nampak kaler pink nih...hehehe

bagus2...bunga raya. Bunga kebangsaan...moga semangat petriotik sentiasa membara dalam jiwa kak iina kemana sahaja kak iina pegi :-)

iina said...

Faqir

ciss ko nie dik.. nak kono sosah ngan akak yo.. hehehe alah jgn ler memalu ko nak ckp akak ko nie lawa nie kan.. ckp jelah hehehe

Ara

Patut pun hehehe.. try ler carik kat mesia kot2 ade.. memang warna beg tuh menarik sungguh.. sungguh girlly rupa parasnya

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin