Thursday, 1 October 2009

Sebuah perjalanan: Belgium ke Netherland

Bermula di Brussels menuju ke Antwerpen

Singgah sebentar di Rotterdam


Dari Warder ke Volendam


Di Zaanse Schans

Di Amsterdams..

Senja di Volendam.. Dalam perjalanan balik ke hotel.. Malamnya... aku jatuh demam teruk


Antara gambar-gambar hasil tangan sendiri sebelum tumbang demam teruk malam hari kedua..
(Lepas rentetan gambar-gambar ini, gambar seterusnya dah tak best sangat.. pakwe maleh nak ambik.. tensen!!!)

8 comments:

DUN Behrang 2020 said...

Gambar2 yg tersangtlah menarik...TQ! Moga anda segera sembuh...amin...

julietchun said...

Bila tgk kincir angin teringat plak iklan susu dutchlady dulo2.

sungguh tak selesa mengembara dlm keadaan yg tak sihat.

kakpah said...

cantik2 gambar tu ina. Weh.. kek sanun ado warung gak. Mosti orang indon dah tocampak kek situ kehkeh.

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

moga sehat sekala...


bila nak siap travelog ni...aku tunggu weiii..

selamat hari raya...

iina said...

Dun

Insyallah.. thanks ;)

Juliet

Mmg aku tgk pandang rumput dia pun buat aku ingat iklan susu tuh.. mmg sonok tp nk wat camna

Kak Pah

Yolah kak.. kan belanda jajah indon.. mestilah rakyat indon ramai kat sana.. saya mkn tghri kat kedai indon.. siap speaking indon gik ;)

Cikgooden

Belum start apa lagi ler.. Insyallah coming soon.. nak start tuh yg belum ada idea gik ;)

anjang said...

wah cantik nya gambar, teruja betul,
kalau sudi berkunjung lah ke teratak hamba www.langgas.blogspot.com

azim387 said...

Assalamualaikum...
Salam ziarah...
Seronok tgk gambar2 kat luar negara.
www.azim387.blogspot.com

iina said...

anjang

Thanks.. Insyallah.. saya dah singgah ke sana ;)

Azim

W'slm, salam ziarah juga. Thanks ya :).. saya dah singgah.. again thanks dik..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin