Tuesday, 6 October 2009

Frankfurt, Luxembourg & Brussels

Di Frankfurt

Bandar Frankfurt

Di hadapan central station Frankfurt.
(Muka tak larat time nie.. Paksa diri tahan demam panas sejuk)



Luxembourg



Brussels

Shopping Belgian chocolate (Coklat tuh belum habis lagik..)

Dataran Grand Place

Aku sendiri pun tak tau camna gambar nie leh sesat.. Diorg kata tersesat masuk ke jalan 'Red light District Brussels'.. Tak jumpa Red light District kat Amsterdam.. Jumpa pulak kat Brussels.. ahaks.. rezeki korang ler malam tuh.. (Masa diorg buat operasi ronda-ronda nie.. aku sedang tidur tak lena di hotel)

Airport Brussels Charleroi Selamat Tinggal Brussels



Selamat Pulang ke bumi Glasgow.. Home Sweat Home..


Atas permintaan seorang rakan.. Aku hasilkan sebuah travelblog..
Satu Perjalanan..

Mulai esok.. Aku akan berhibernasi buat seketika..
Blog ini akan sepi buat sementara waktu ;)


7 comments:

kakpah said...

ekau nak berhibernasi ni nak poi bojalan lagi ko. Jeles botullah den.
btw, coklat tu kalau susah sangat nak habih, bak sini bagi kek den..

ku tak sempurna said...

muahahahaha..

aku suka sume gambar2 ni...
esp yg kat 'Red light District Brussels' tu...

aku tau... ko yg snap kaaan?? takyah malu2..

hihihi...

julietchun said...

Gambar apa yg sesat tu? Kurang jelas,kekekekeke.

Gambar yg last tu cam pemandangan sawah padi kat sini ye.

KAKTINY said...

ronda-ronda.. jalan-jalan.. mmg sinonim ngan ko eh..
hihihi...

anjang said...

alamak syoknya europe

Mak Su said...

iina, selamat berhibernasi. jaga diri bebaik:)

iina said...

Kak Pah

Cam tetau jek akak nie kan.. pandai akak telek hehehe ;) coklat ado laei.. den dah boli coklat lain pulak kak.. raso2 den tak sompek nak bagi kek kak lah.. den dah makan dulu ;)

KTS

sorry ekk.. aku tidak ada di jalanan itu malam itu tau.. sedang tido demam kat hotel.. yang ambil tuh mmg pakwe aku.. alasan dia.. ko agak2 sendiri ler ;)

Juliet

ko tak nampak?? sah2 ko kena pakai cermin mata.. itu bukan sawah padi ler.. itu ladang gandum ;P

Tiny

Last kembara.. aku dah penat jalan.. tapi kalau terada lagi.. aku xleh nak janji.. wakakakah

Anjang

Jalan2.. ambil angin dan ambil peluang ;)

Mak Su

Tempoh hibernasi dah tamat.. tempoh sibukkan diri pulak lepas nie ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin