Tuesday, 20 October 2009

Lont.. I miss you



No more word can say..
How I really miss you..
Since the 1st day of Eid..
Finally..
Kau masuk juga ke dalam mulut & perutku..
Wahai lontong kesayanganku..
;)


Raya kali ini aku miss banyak benda..
Akibat demam teruk.. batuk.. asthma.. selera makan turut hilang bersama..
Dah abis syawal.. teringin kali ini bagai diminta-minta..
Kepala terbayang-bayang.. Mata terlihat-lihat
Dan mulut mula terkumat kamit..
Dengan gagah perkasanya.. Semalam operasi segala..
Nasi impit.. Kuah kacang.. rendang ayam dan masak lodeh..
Aku tak kira walau dah abis raya.. Makan tetap makan juga..
Jemput open house lagi??
Postpone raya tahun depan jelah ya ;)

10 comments:

aNIe said...

Hehehe...ingatkan Mr. Lont. maner ler yang iina rindu...hahahaha...

Bikin suspen je pepagi ni...

Takpe...dah habis raya pun boleh makan lagik...

kakpah said...

weh, ngidam bona ekau ni. Nampak sodap yo lontong lam pinggan kau tu na. bak sikit.

KAKTINY said...

wah.. lontong ko ada brocoli bagai.. warghkahkah... lontong mat saleh babe.. hihihi

ku tak sempurna said...

cis!!!

aku duk terbayang Lont itu adalah abg LONT yg tinggi, macho, manis, tampan dan segak bergaya..

rupanya si lontong ni!!

memang ko....

:P

julietchun said...

Jangan! jangan! lont itu kegemaranku, mcmmane nak kurus ni?

Brahimnyior said...

Huyyo!

Sedapnya lontong...


Dah abis Syawal daaaa....

anjang said...

lontong omak sodapnyo meleleh air liur den.... bak sikit

iina said...

Kak Anie

hehehe mr lont tersyg yg kini tinggal suku periuk dah kot hehehe ;) Tulah kak teringin punya pasal

Kak pah

Alah kak.. akak buek lagik sodap dr den.. sok den singgah bangi makan mee kari akak tau..

Tiny

Belasah apa yang ada dalam peti ais.. kacg pjg tempeh ngan tau semua takde.. aku belasah jelah sayur mat saleh hehehe janji ada rasa dan bau lontong ;)

KTS

Yg ko sebut2 itu telah ku temui.. malangnya dia bukan bernama Lont.. nama dia lagik glemer wakakakah.. Aku memang budak baik kan kan kan

Juliet

Tak yah kurus.. ko tanam azam baru thn depan jek ;)

Cikgu Ein

heheheh.. tak kira ler dah abis raya.. makan tetap mkn gak ';)

Anjang

Hehehe.. itu kena tggu open house kot.. tggu den balik mesia yolah ;)

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

ko ada asthma ka cikgu?...alahai...simpati.

iina said...

cikgooden

mmg ada sejak lahir.. but taklah serius sgt kecuali bila kena serangan tuh.. amatlah serius.. skrg nie dah start sejuk kena berjaga2 sikit ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin