Wednesday, 2 March 2011

Ku mencari.. tapi di mana silapnya??


Sila cari..
Tulisan ketika mengantuk??

Bila tengok balik..
Ada yang faham..
Ada yang buat-buat faham..

Aku tahu..
Tulisanku..
cukup cantik sekali ;)

Tolong carikan error dalam coding nie..
Ada sesiapa yang ternampak??
Dah berpuluh kali check..
Tapi masih tak leh display gak..
Tensen betul..

20 comments:

azza_irah said...

hikss kak iina...
azza tengok lagi rasa berpinar mata nihh..
guna kanta la kak.. :)

absolutely emy said...

tak dapek den nak nolong.. php ek.. best of luck..

kadang2 sebab2 error ini adalah sangat tak disangka.. ada terlebih simbol koma noktah tanda seru ke.. cuba tengok semula.. hehehe..

iina said...

Azza..

U tgk dah berpinar.. hehehe.. I pulak dah tak larat nak compute

Emy

Syntax error takde.. confirm.. rasanya tak tahu dah kat mana error.. sebab file tuh link pada 5 file berlainan.. ini dah masuk OOP ;) tuh yg xtau dah mana error ye.. buka semua file rasa dah clear dah.. malas nak fikir dah

fatt said...

aduh..pitam...tak paham sgt coding ni..hehehe..tp tulisan tgn dah mcm doktor dah tu :)

gudluck! :D

iina said...

Fatt

Tgk balik tulisan tuh tergelak.. ada sesetengah tuh tulisan masa ngantuk hahaha... lawak sungguh..

coding bahasa computer nk wat camna.. hehe.. nie tgh nak kena coding searching tool pulak.. Thanks ye

Mak Su said...

x pandai

harapnya ada yg dapat menolong , ek

iina said...

Mak Su

Hehehe takpe.. kekwn yg tgk pun pening tgk coding tuh.. so proceed buat benda lain ;)

Ku Tak Sempurna said...

tu


tu


tu

...


alah.. takkan tak nampak. skroll bawah skit. haaa.. kan tu silapnya

:P


tak nampak lagi? ishh.. tak dapek den nak nolong lagi.

kakpah said...

tak dapek den nak nolong e..

Kaktiny said...

tulisan ko tu aku nampak tang bab "Think" je...

cari error?.. I "THINK" you carik sendirik la ye.. bye.. kehkehkeh...

julietchun said...

carik error? errr...ada tu, ada tu, tgk baik2,lallallalala.

iina said...

KTS

Ko tgk apa tuh??? aku suspek ko tgk benda lain nie hehehe

Kak pah

Tolong masak mee kari boleh?? hehehe

Tiny

Ye aku kena 'THINK' dalam masa 5 hari nie sebab kena report ngan SV aku rabu depan.. huhuhu.. chaiyok22

Juliet

Takpelah.. aku pass by jelah error tuh hehehe ;)

Uncle Lee said...

Hi Iina, not to sure what 'silap' to look for....
like my contractor used to tell me, "I not be knowing", ha ha ha.

At first thought it's a scientific paper.....
Hope you find it....
I spent some minutes looking for it, but have to put up a white flag.
I surrender, ha ha.
Have a nice day.
Lee.

iina said...

Lee

Hehehehe... it's programming code using PhP and HTML language.. It's ok I already pass that ;) You take care k

kak Erna said...

iina..akak lagi la tak boleh tolong.
cuma nak tanya khabar iina..lama dah tak jenguk sini..rindu nak tau cerita iina..
harap iina sihat..

iina said...

Kak Erna

Alhamdullilah sihat2 jek kak.. cuma sibuk sikit.. Harap akak pun sihat2 jek

kakpah said...

ello tuan ghumah!!!
sibuk ko..

iina said...

Kak Pah

Sibuklah kak.. tgh coding laei nie.. sok rabu nak ngadap.. tapi jengah blog gak.. cumo blum nak update yo ;)

nba-Nur said...

Salam.. Waduh tentu berpinar mata tengok error pada coding tu.. Sabar ye Kak Ina jangan tension2..

iina said...

Nur

Fasa nie belum abis lagik dik.. ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin