Friday, 11 November 2011

Warna & Cahaya 11

Maaf agak lama menyepikan diri..
Biasalah dengan kesibukan yang setiap minggu pasti ada dateline maka buat aku tidak ada idea dan masa nak update Blog
Raya Aidiladha juga dah berlalu..
Kami dapat menyambutnya dengan serba sederhana..
Kini waktu dah berbeza 8jam antara UK dan Malaysia..
Siang makin pendek dan Malam makin panjang..
Suhu juga saban hari menghampiri takat beku..
Jaga diri dan semoga urusan kita semua dipermudahkan oleh Nya..
Have a nice weekend dan selamat berhujung minggu

Menjelang senja 
Lokasi : Dataran 'George Square', Glasgow


12 comments:

Acik Erna said...

Assalam iina..
dah mula sejuk sangat ye..jaga diri..walaupun iina sibuk dengan tugasan yang perlu diselesaikan..

blog-tips-kurus said...

bestnya dok sane.. gambar cantik2.. :-)

iina said...

Kak Erna

InsyAllah kak.. Terima kasih

BTK

:) thanks ye

MasZuber said...

cantik la kak!

salam eidul adha utk k. ina sekeluarga!

iina said...

MasZuber

Salam Aidiladha ;)
Thanks

Uncle Lee said...

Hello Iina, thats a great shot! Love those clouds in the background. Great contrast.
You are good with a camera!
Have fun.
Lee.

TK said...

Hi dear! Suka sgt all ur photos especially gmbr posting you yang 'warna dan cahaya' tu. Seronoknya bole outing ambik gambar nature yg cantik2 kat sana.

Zaitun said...

Salam iina...lama kak Zai tak berkunjung.Semoga iina sihat dan take care.

iina said...

Uncle Lee

Thanks Uncle Lee for the compliment..
Hope you enjoy it

TK

Thanks yeah.. happy that you enjoy it ;)

Kak Zai

Alhamdullilah kak sihat2 aje.. Harap akak pun sihat2 juga ye

ibundo said...

maso siang pendek ni lah nak bayar poso yang tertinggal hehe..

puteraduyong said...

ina...dahulukan mana yang lebih penting kan... teruskan ok... ;)

iina said...

ibundo

betul tuh kak.. mmg masa yang sesuai sgt ganti poso ;)

puteraduyong

Yup mmg tapi kdg2 bila tensen sgt update gak blog semggu sekali ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin