Friday, 18 November 2011

Gambar Header Revisited..

 Scotland Highland
(2007)

 Scotland Highland
(2008)

Twilight Glasgow
(2008)


Queens Park,
Glasgow (2008)


Queens Park,
Glasgow (2009)


University of Glasgow
(2009)


Lake Inverary,
Scotland (2009)


Tarbet,
Scotland (2009)


Snow at Queens Park,
Glasgow (2010)


Loch at Heriot Watt University,
Edinburgh,
Scotland (2010)


Queens Park,
Glasgow (2011)


Daffodil at north pole in front of main building,
University of Glasgow
(2011)


Kilcreggan, Scotland
(2011)


Troon Beach, Scotland
(2011)


Coretan kenangan..

Sebenarnya ada lagi gambar-gambar header yang pernah di 'upload' tapi rasanya aku dah delete..

12 comments:

Acik Erna said...

assalam iina..akak lansung tak tau camana nak buat header bergambar..
tapi tak pe la kan bukan ada gambar2 yang menarik pun.
iina lain..banyak sangat gambar cantik2 yang dijadikan kenangan dan boleh jugak dibuat gambar header

absolutely emy said...

Nice entry.. cantik header2 iina.. paling suka yang Queens Park,
Glasgow (2009)
- salji daripada pandangan mata semut..

Soo Hae Daa said...

subhanAllah....cantik..!!

iina said...

Kak Erna

Senang jek kak.. pergi kat design dan boleh tukar setting header kat situ kak.. kalau ada gbr menarik boleh je kan kak.. anak2 akak kan terer ;)

Emy

Thanks yeah ;)

Soe Hae Da

Thanks yeah..

Zaitun said...

Cantik semua gambar.

rezeki said...

salam iina

cantik semuanya , anugerah Allah yang tak terkira buat kita semua, alhamdulillah

bumi scotland memang indah

pernah sampai ke sana hingga Isle of Skye

wos said...

tengok gambar2 cantik nih mula la aku rasa sedih kak..
dulu-dulu pemalas belajar..
sekarang telan air liur je la tengok org belajar kat obersi..
uhuks.

Anash said...

iina,
blog nih tak pernah kecewakan akak (i think i'm older than you kot..hehe), terutama gambar yg diambil dari mata sekor semut...(from ground level)...
keep up sharing the amazing pictures Al-mighty creation...
Subahanallah....

iina said...

Kak Zai

Terima kasih kak ;)

Rezeki

Alhamdullilah.. dah pernah sampai ke isle of skye then mesti dapat nikmati pemandangan cantik scotland ;)

Wos

Tak yah sedih2.. rezeki tuh Allah bagi adil untuk semua org.. Kalau belajar rajin2 pun belum jaminan untuk dapat study oversea wos.. InsyAllah satu hari nanti ada peluang dapat berjalan ke luar negara kan

Anash

Rasanya kita beza umur tak jauh.. maybe 2 3 tahun hehehehe... Tak kisahlah kan.. I suka org ingat I adik hehehe... Alhamdullilah sebab enjoy layan gbr2 dlm blog nie ;)

Anash said...

iina,
halamak..iye ker...(terrrmalu)..ok tak yah berakak lagi....hehe...

Hani said...

Bestnya tgk gambar2 kat sini. :)

Mimi Jazman said...

gambar yg dekat university of glasgow 2009 tu cantik sgt.. unik.. :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin