Thursday, 9 February 2012

Aku dan Glasgow 2

Autumn 2007

Salji di bulan Februari 2008

Salji di bulan March 2008, sebulan selepas salji pertama di bulan Februari



Sehari selepas..


Musim Panas Tahun 2008

Location : Queens Park, Glasgow
Wajah-wajahnya pada musim gugur, bersalji dan panas menghijau..

17 comments:

Cheqna said...

Nice views :-)

Mimi Jazman said...

:) nice.. subhanallah..

-wos- said...

bila la agaknya saya nak sampai situ yer kak...

sobs.
*lap ingus

TK said...

That is really a beautiful spot utk amek gambar. Love all your pictures. Really beautiful nature photos!!!

Zie Noorzail said...

Gambar...cantikkkkk..narrr! Mudah2an satu hari saya gakkkk..berkesempatan menjejakkan kaki ke sana!

iina said...

Cheqna

Terima kasih ye

Mimi

Thanks ;)

Wos

InsyAllah satu hari nanti kalau ada peluang mesti smpi

TK

Thanks yeah.. :)

Zie

InsyAllah yeah.. Saya doakan ;)

mama ju, said...

Salam kenal dr mama ju.
Nak minta izin minta gambar pokok tu, mama memang tak boleh tgk gambar pokok2 beratur! rasa nak copy an tampal kat dinding, buat besar2, sejuk tgk!

iina said...

Mama Ju

Salam kenal juga..

Silakan boleh jek copy tapi kena klik pada gambar tuh dulu dan lepas tuh boleh right klik utk save gbr tuh.. kalau terus nk save kat muka depan blog tuh.. susah sikit sebab saya dah 'disabled right click'

mama ju, said...

Oh tak bole rupanya. tak pe lah..

mama ju, said...

hehe nanti mama cuba, ni ambek medic ek?, mama tak baca lagi N3 kat bawah!

iina said...

Mama Ju

Saya bukan student medic.. saya student postgrad.. dah lama tgl zaman degree nie ;)

mama ju, said...

Sori, mori...tu la tak baca apa2 lagi,tapi blog2 ina menarik.
Nanti mama ronda. Zaman dulu mama menemani suami di Manchester. Seronokkan kan sana? ok bye

iina said...

Mama Ju

Ni problem ;) Awet muda saya gitu hehehe... Alhamdullilah seronok tuh seronok juga.. tapi tetap tak sama dgn tanahair ;)

arapink said...

salam kak iina...

miss u :-)

Irfa said...

Allah Huakbar,,cantiknya

absolutely emy said...

Subhanallah... cantiknya..
Alhamdullilah.. terima kasih kerana sudi share gambar yang cantik2 ini..

walaupun hanya gambar jalan dan pokok.. sangat cantik.. teruja ok!

iina said...

arapink

wah lama xdgr khabar dari mu dik ;)

irfa

Thanks ye

Emy

Thanks yeah.. Alhamdullilah.. u enjoy it ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin