Saturday, 3 April 2010

From Nadia : TQ sis ;)

Minggu lepas aku terima award daripada Nadia-ism
Thanks ya Dik Nadia..



Award ini juga au berikan pada semua blog yang tersenarai dalam list blog ini.. Setiap anda mempunyai blog yang menarik.. I always enjoy reading each and every one of it.

7 things people don't know about me:

Alah bab2 nie kalau dah cite mesti orang dah tau kan.. camno nie??

1. Aku berangan nak buat kek pisang petang nie..
2. Dalam peti ais aku ada 3 biji limau yang belum dimakan.. rasa-rasanya bakal di tong sampahkan
3. Di atas meja sebelah aku ada sekeping coklat kit-kat.. Sesiapa nak sila bgtau..
4. Sesiapa nak belanja aku.. aku free jek anytime ahaks ;) (yang nie aku rasa ramai tahu.. tapi ramai gak buat-buat tak tahu)
5. Ada ubi ada batas.. Ada budi aku balas ikut kesesuaian..
6. Dalam banyak-banyak pucuk, aku paling suka pucuk ubi.. pucuk paku.. leh wat pecal ngan masak lemak hehehe ;)
7. Aku tengah fikir hadiah apa yang aku nak mintak kat korang semua bila tiba hari jadi aku nanti.. hehehe ;)

Here are some rules to accept the award:
1.Thank and link the person who gave you the award.
2. Pass this award to 15 bloggers you recently discovered.
3.Contact the blogger and tell them they've won the award.
4. State seven things about yourself.

Dik Nadia.. Thanks again ;)

4 comments:

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

lawa award...

So Close 2213 said...

haah la lawa award tu ek..;)

iina said...

Cikgooden> Memang lawa

Dik> ;)

Nadia Dizarch said...

Sama-sama kak Iina!
:D

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin