Monday, 15 August 2011

Home Stadium..

Aku bukan peminat bola..
Kalau team England atau Scotland main..
Jarang sangat sebenarnya ambil tahu..
Tapi biasanya kalau turun ke sebelah England..
Kebiasaannya akan singgah ke home stadium yang glemer..
Sebabnya ada kiriman barang dari keluarga atau rakan-rakan dari tanahair..

Nak kirim barang??
Sorrylah ye..
Buat masa nie..
No more stadium trip..
But who knows in future..
Tapi confirm aku takkan beritahu kalau aku nak pergi nanti ;)


Chelsea Home Stadium
Stamford Bridge, Fulham Road,
London, SW6 1HS

 Peminat Lampard?

Manchester United 
Sir Matt Busby Way
Old Trafford
Manchester
M16 0RA

Manchester City FC
Etihad Stadium
Etihad Campus
Manchester
M11 3FF

Aku suka warna jersey Manchester City
Sebab warna biru
My fav color
Aku tahu Chelsea pun warna biru gak.. tapi entah tak minat pun ahaks ;)


21 comments:

lupekanje said...

ala..klu tk cakap lagi nk kirim..
kalu pegi lagi kirim sorang pemain bola tu buat anak angkat acik yo...hehhe..

iina said...

Acik

Wakakakah yg mano satu acik? cubo khabar kek den nie ahh.. den bkn reti bona nieh. ;)

lupekanje said...

haha..acik lgi tk kona diorg tu. Pilihkan la mana satu.

MasZuber said...

nak kirim batu dari scotland bole tak?

julietchun said...

aku lap air liur je nih.

Acik Erna said...

iina..apa yang selalu dikirim dengan iina tu..bolanya ke..jersey ke...memang akak tak tau..sebab bukan jugak peminat bola he he

absolutely emy said...

aaaaa.. nak kirim.. nak kirim.. daun maple.. ada ke? daun tu wangi tak?

iina said...

Acik..

Alah susah lah cik sobab ramai bona.. nntilah kot ado yg den jumpo den tanya kan yo ;)

iina said...

MasZuber

Kirim batu?? Errr.... kalau aku p pantai dia aku ambik.. tapi takut lak ada penunggu.. camno tuh ;)

iina said...

Juliet

Aku muskil.. aku rasa aku letak gbr stadium bkn gbr makanan.. hehehe camna ko leh terliur nie ;)

iina said...

Kak Erna

Biasalah mcm2.. jerseylah.. skaf lah souvenier ler.. klu jersey tuh beli utk anak buah jek.. utk kekwn kena bg duit dulu baru belikan ;)

iina said...

Emy

emmmm... ada kot.. tapi skrg musim panas nie daun hijau jek.. tapi nnti tunggu autumn k.. masa tu daun semua gugur warna coklat n kuning.. InsyAllah kalau masih bertahan lagik klu balik mesia I bg k ;)

Ku Tak Sempurna said...

walaupun bola tu bulat mcm donat, tak tau la kenapa susah benar hati ni nak terpaut kat bola. sebagaimana hati ni terpaut kat donat.


muahahaha..

david beckham je kenal aku. eh. aku kenal

iina said...

KTS

kalau bolah tuh bulat kat tengah cam donut aku rasa mesti ko minat bola donut wakakakah...

Takpelah tak minat bola pun bkn ye rugi pun.. aku sport nie kurg sikit kecuali dedulu aku rajin layan games hoki sebab bertahun main hoki wakil sek n uni..

David beckham? mmg dia xkenal ko pun..

Uncle Lee said...

Hi Iina, I sure miss English football. Liverpool, Manchester United, Wolverhampton Wanderers, Leeds....

Her in Canada people gila ice hockey, makan tidur ice hockey. Or basket ball, or baseball.
Chakap badminton....they say, 'huh"? Think its 'bedminton', ha ha.
Love the pics here, really very nice.
You keep well, have a nice day.

I have never liked to ask anyone carry or bring anything for me or us, nor do I want anyone to ask me too. Lecheh tu.....
Lee.

iina said...

Uncle Lee

Ice hockey?? well I never seen one in real games.. love to watch it someday.. Bedminton?? hehehehe that's classic so classic.. Baseball.. I never play but 'rounders' during my childhood biasa lah ;)

Well.. I bought only for those who close to me and if I happen to be near the places.. but enjoy jugalah pergi stadium.. just wanna go to liverpool but still don't have time yet.. even celctic stadium pun tak pergi lagi walaupun dekat ;)

You too take care yeah.. and thanks again ;)

absolutely emy said...

yeay... thanks ina..

iina said...

Emy

yeah welcome ;)

puteraduyong said...

go chelsea go!

;)

iina said...

Puteraduyong

Wah sorg lagik peminat chelsea yeah.. ;)

arapink said...

salam rindu kak iina...

ara aktifkan semula blog ni...hehehhe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin